Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Telenovela

Obľúbené seriály (5)

Dexter

Dexter (2006)

Tento seriál ma bavil. Všetkých 7 sérií ma držalo v napätí, ale tá siedma to bol najväčší nervák. 5* z 5. Update po 8. sérii : No takže posledná séria bola riadny prúser, ale hviezdičkové hodnotenie nechám, lebo s týmto seriálom som zažil úžasných 7 sérií a tú poslednú beriem tak, že "aj majster tesár sa niekedy utne". Ten otvorený koniec ale dáva tušiť, že posledná séria nakoniec možno až tak posledná nebude.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Nie som vôbec fanúšikom žánru fantasy, ale tento seriál ma dostal. Výborný príbeh, veľa postáv, výpravné jak sa patrí. Dokázal som v pohode pozrieť 5 častí hneď za sebou. Neviem sa dočkať tretej série.

Teória veľkého tresku

Teória veľkého tresku (2007)

Docela pohodový seriál. Nie je to nič extra, ale pobaví. Aktualizácia 21.3.2013: Po zhliadnutí všetkých doteraz odvysielaných častí musím zdvihnúť na jasných 5 hviezd. Tento seriál ma postupom času absolútne dostal. Smejem sa na tom jak blázen. Jim Parsons je týpek, akého som v sitcomoch ešte nevidel. Proste bomba, baví ma to a hotovo.

Dva a pol chlapa

Dva a pol chlapa (2003)

4 hviezdy dávam za 1.-8. sériu s Charliem. Ashton si nezaslúži ani jednu.

Lietajúci cirkus Montyho Pythona

Lietajúci cirkus Montyho Pythona (1969)

Keď som to prvýkrát videl, tak som nevedel čo si mám myslieť. Ale postupom času som si to obľúbil. Je to strašne ujeté, vtipné, trápne a neviem ešte aké. Nie je to humor pre každého, ale niektoré kúsky sú absolútny top televíznej zábavy. A John Cleese je najvätší ďábel. Jediné čo mi trochu vadí sú niekedy zbytočne dlhé animované prepojenia medzi jednotlivými scénkami. Ale ináč sú to "hovadá, presne tak veru, hovadá, nemajú mieru..." :-)