Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenzie (14)

plagát

Divoký Django (2012) 

jednoducho nemám slov, totálne sklamanie a rozčarovanie nad týmto snímkom. Ako je možné že prvá polovica bola zvládnutá na jednotku, ale to druhá si to mohli odpustiť a kečupové scény???Kto to kedy videl??? Dávam dve hviezdičky... za prvú polovicu 4 a 1/2 a za ku-klux-klan 6 ale za druhú polovicu - 8 a 1/2 je to strašné. Ale dialógy boli dobré aj keď ich bolo veľmi veľa. Nech si tento snímok každý pozrie a aj ohodnotí...ale je dávam 2*.

plagát

Frankenweenie: Domáci maznáčik (2012) 

Snímky podobného charakteru nemôžem hodnotiť lebo to jednoducho nie je moja nota. Akoby som sledoval videoklip od Pary - OTEC. Ale podľa mňa najlepšia scéna "Go Colosus! ... Kill! Kill! Kill! ... To mi nedá spať. Geniálne.

plagát

Zabijak Joe (2011) 

Neviem čím to je, ale tento film som videl 2x, po prvom raze by som dal čistý odpad, no na 2x si to zaslúži aspoň jednu *.Asi som tomu nejako neporozumel alebo som ten film videl v nevhodnej chvíli alebo mám málo rokov, ale väčšiu sprostosť som v poslednej dobe nevidel. Bolo to úplne o ničom. Príbeh to bol, ale taký ani keby nebol, nemalo to koniec. Kokos, tí režiséri sú už pribrzdení alebo čo, prečo do tých filmov nedávajú koniec, áno lebo úplne sa mi chce nad takou kravinou rozmýšľať a debatovať o nej, takýto film chcem čím rýchlejšie vypustiť z hlavy a nikde nahlas nehovoriť že som ho videl. Veď to bola taká nuda, všetci boli nejaký spomalený, asi miliónkrat dookola videný americký kempingový park, joj ako ja tieto veci nemám rad. Už ani radšej nejdem nič písať, no nekupovať, nesťahovať, a hlavne nepozerať. A dúfam že sa takáto hlúposť stane o 10 rokov kultový film. BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

plagát

Dredd (2012) 

Pri sledovaní tohto filmu som si spomenul na filmy Okrsok 13 a Serbuan maut (vo veľa veciach sa oba Dredd aj Serbuan maut zhodovali. ak by som odmyslel bitky, prestrelky, hlavná kostra by bola asi rovnaká: išli dnu, bola to pasca, našli niekoho kto im pomôže, naháňačka na život a na smrť, zopár policajtov/sudcov zomrie atď.), akoby to bol mladší, nie celkom dokončený brat druhého menovaného. Ak by som porovnal s originálom z roku 95 ani by som nemal v čom, pretože tento film bol o niečom inom a to ma u mňa veľké +. Film ma vcelku zaujal a pobavil, ale pri jeho sledovaní som mal divný pocit akoby to bola časť nejakého seriálu a nie celovečerák. Postava Dredda sa mi páčila, jasné mohli ju spraviť celkom inak, ale takto je celkom v pohode. Dredd na mňa pôsobil ako nejaký policajt, či vojačik, čo môže kedykoľvek zomrieť ak spraví zlý krok, a nie ako terminátor s cheatom na nekonečné zdravie a neobmedzenú muníciu. A Andersonová sa podarila na výbornú celkom hot a ako aj so svojou abilitkou, čo tiež je za malé bezvýznamné +. Keby som to mal zhrnúť film sa mi páčil, ale bolo tam zopár vecí, čo mi vadili, hlavne to, že som mal pocit akoby to bol len polotovar alebo trailer a hlavný film ma ešte en prísť. Divná krv a troška nezmyselné prestrelky, (ale ja nepotrebujem realitu, práve naopak keď sa v nejakom filme snažia o čo najreálnejší výsledok je to skôr naškodu, pretože film na zabaviť, ak chcem realitu kukám dokument). No skrátka to bolo také nemastné neslané, ale zabavilo ma to (asi by som prirovnal k filmu priest) a to je hlavné. P.S.: super vec že tam neboli žiadne lietajúce autá (to nenávidím) a že hlavný záporak nebola vláda.

plagát

Machete (2010) 

5 hviezd, inak sa ani nedá. Tento film nie je pre každého, ale mňa chytil za srdce a už nepustil. Machete je poriadny "mačo", ktorého keby som bol stretol tak sa mu míľovým oblúkom vyhnem, určite by som ho neprovokoval ako zopár smelých junákov v tomto filme. Takýto poriadny "badass" sa nevidí každý deň. Mačeta, ruka, krv, noha, krv, hlava, krv, vnútornosti, krv, mačeta, nejaký ten sex, krv, ruka noha...rotačák na motorke a tak to ide ako poriadne rozbehnutá mašina. No proste srdcovka. Danny nikdy nebol môj obrúbený herec, ale pre tento jeden film sa ním stal. Super napadaná akčná jazda, to sa nedá len tak prehliadnuť. No ale niekto kto musí za každú cenu vidieť vo filme len reálne scény a nič prehnané nech sa tomuto filmu vyhne ako čert svätenej vode. A ta super Grindhausová kamera, mňam. Nepozerať spolu s frajerkami, akosi nemajú v k tomuto filmu veľmi vrelý vzťah.

plagát

Vitajte v džungli (2003) 

Neviem, čo sa niekomu nepáči, keď porovnám s komédiami posledných rokov, táto ich úplne rozvalcuje. Je to napínavé, je to vtipné, je to v džungli. Ústredná dvojica vybraná celkom rozumne, mne by sa tam nikto iný nehodil. Bavilo ma to od začiatku do konca. Dávam 85%.

plagát

Kúpili sme ZOO (2011) 

Jedna hviezda MAXIMUM. Tento film sme pozerali viacerí, mladší aj starší naraz a to hlavné NEBAVILO to nikoho. To bolo utrpenie tento film mal dve hodiny ešte raz "DVE HODINY" keď to počujem až ma trasie. Už po pol hodine som sa nemohol dočkať konca. Tento film podľa mňa nie je ani pre deti ani pre dospelých. V živote to takto nechodí, to je úplná fraška, ja neviem či vôbec existujú ľudia podľa ktorých to bolo nakrútené, a ak hej neviem, či dali súhlas, aby mal film podobu akú ma. Strašne tupý scenár a plno amerických klišé som nevedel či sa smiať či plakať. Nejako nemám slov na toto. proste nudáááááá, strašná nuda a trapné scény. Keď som videl zoznam hercov myslel som si: "Júj, sa teším to bude dobré" videl som hodnotenie to ma nabudilo, ale to som nevedel ako strašne som sa mýlil. Celá rodina ma bude ešte najmenej pol roka prezývať akú hlúposť som im zapol. No Amerika nejako ti to nevyšlo. 15%

plagát

Zločin (2011) (seriál) 

Tento seriál mal šancu stať sa seriálom number one, ale... A to je ten háčik. Dve série naťahovali dej do úmoru, že to až nebolo možné, každú scénu s rodinou Larsenových a s kolektívom Richmonda som pretáčal ani som sa nesnažil ich pozerať, sústredil som sa len Lindenovú a "Stívna" a vtedy ma to veľmi bavilo (to bola asi najlepšia dvojica akú som v nejakom seriály videl, fakt im to klapalo) v tom prípade by som v pohode dal 95% keby bol seriál len o vyšetrovaní a nebol naplní tou strašnou vatou, čo ma ubíjala. Ja nechápem koho nápad bol tam pridať tých Larsenovcov. Veď ta Larsenka bola úplne zrelá na psychiatriu škoda, že ju tam po prvej časti nezavreli aj so politickými predstaviteľmi no fuj otras. Seriál bol veľmi napínavý, ale hnevalo ma, že v každej časti bol nový podozrivý a natočené to bolo tak si divák myslel, že už vie, kto, čo?, ale pritom všetko bolo iba strieľanie naslepo. Normálne som sa musel nútiť a nútiť a nútiť to pozerať. A keď som to všetko prekusol a začal pretáčať hore zmienené scény začalo ma to obrovsky baviť, no ale ten koniec. TEN KONIEC, to ozaj nie je možné. To kto dokáže takto zabiť celé dve série. Tomu sa ozaj by som potriasol rokou a povedal: "si zabil." Skratka nemám síl nič písať o tom konci, len to že také sprosté rozuzlenie som jakživ nevidel, šak to aj Hannah Montana má lepšie konce ako toto. Seriálu nemôžem dať viac ako 35%, proste nie, to by som pol roka nespal. Dúfam, že v tretej sérií nebudú žiadny Larsenovci ani Richmond a ešte ani nie je isté, či ju budú točiť, ale že vraj už najali scenáristov na tretiu sériu.

plagát

Vesmírna pechota (1997) 

Ak sa niekto drží pravidla: "nezabíjej brouka" tak tento film nie je pre neho, pretože v tomto filme sa bude zabíjať tisíce a tisíce chrobákov a ešte tisíce chrobákov s klepetami, s krídlami a klepetami, s rohmi a klepetami, s plazmovou nádielkou v zadnej časti. Takže je jasné, že chrobákov je naozaj veľa a preto treba aj veľkú nohu, čo ich všetkých pošliape. A tou nie je nič iné ako stará dobrá federácia a jej bota v podobe vojenskej zložky. Takže vo filme je veľa chrobákov, lietadlových lodí, výsadkov, bojov, nejaký ten bozk, občas sranda aj náznak romantiky...no nekukaj to. A k tomu dobrá hudba a relatívne dobré efekty na rok 1997, v pohode "kukateľné" aj v roku 2012. Ale smola pre tých, čo majú radi 3D, to sa nekoná. Takže neváhaj a prihlás sa do armády a staň sa občanom, rozšliap "jedného či dvoch" chrobáčikov, pretože federácia potrebuje aj Teba.