Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Akčný
  • Dobrodružný

Recenzie (14)

plagát

Zrodila sa hviezda (2018) 

Potrebovala by som aby mi Bradley kazdy vecer prisiel povedat rozpravku na dobru noc. Ten hlas!

plagát

Biely tesák (1991) 

Nechapem ze ten film ma pod 70%. Podla mna je uzasny. Ta nostalgia s Londonom, zvierata, Aljaska, priroda, herci....vsetko super.

plagát

To (2017) 

👏😱🙈🤡

plagát

Proč? 13x proto (2017) (seriál) 

Tažko sa mi dostávalo až ku koncu 1.série, okolo 4-5 dielu ma to začalo nudiť.

plagát

Hačikó: Príbeh psa (2009) 

Dávam 4, pretože to citové vydieranie im nemožem odpustiť. Bolo to krásne, až tak, že už to nechcem vidieť.

plagát

Gilmorova děvčata: Rok v životě (2016) (seriál) 

Budem z toho celeho dojata este asi tyzden, som rada ze som zase na chvilku mohla byt v tom svete :) Nepáči sa mi moc vývoj Rory, ale je to stále zaujmavé, popravde som vždy mala radšej Lor :D

plagát

Je s nami koniec? (2016) 

Dosť ma celá táto téma trápi a mám čo-to na túto tému odpozerané, preto možem zhodnotiť že ide o výborne spracovaný dokument. Je mi úplne zle z ľudí, ktorý to celé ignorujú a neveria, že ide o reálny problém. Ale ak by som to chcela ohodnotiť, tak myslím že je to skvelá spolupráca NG a Leonarda, myslím, že to nieje len nejaká reklamna kampaň, ale že ho téma naozaj zaujíma a berie si to k srdcu. Hodnotiť tu, či on robí niečo pre zlepšenie situácie, by asi nemal nikto pred tým, ako sa pozrie sám na seba. V dokumente sa asi nedozviete nič nové ale je to krásne spracovaná tak doležitá téma! Najviac ma asi bavili zábery a "pokec" s pánom z NASA.

plagát

Attenborough - 60 let v divočině (2012) (seriál) 

Nemám najmenšiu chuť dávať Davidovi niečo iné ako 5 hviezdičiek. Filmy a seriály vždy vždy vždy dokonalé a zaujmavé. Miestami ani nedýcham. Úžasný film, ktorý sa venuje užasnému človeku za jeho úžasnú prácu, ktorú robí celý život.