Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenzie (8)

plagát

Rodinné prípady (2012) (seriál) odpad!

Pi*covina, čo viac treba povedať.

plagát

Vlk z Wall Street (2013) 

Naozaj dobrý film, je to sranda, ale je tam aj myšlienka. Tí, čo ju nepochopili, by si to mali buď pozrieť znova, alebo... Nie, nepozerajte to znova, a nepýtajte sa nikoho aká tam bola myšlienka. Ak ju niekto nepochopil na prvýkrát, nepochopí ju poriadne nikdy. A vidím tu aj komentáre ako ,,je to blbosť, takto sa peniaze nezarábajú". Je to životopis, takže peniaze sa takto zarábať dajú.

plagát

Hobit: Smaugova pustatina (2013) 

Dosť ma to sklamalo. Je to príliš natiahnuté aby bolo čo najviac dielov, pritom prvé dva diely by sa kludne dali zhrnúť do jedného 150 minútového filmu. Bolo tam veľa nudných pasáží a drobných chýb.

plagát

Normal (2009) 

Zo začiatku ma to bavilo, ale neskôr to stratilo pointu. Nie je to ani strašidelné, ani dramatické a ani na zamyslenie. Dve hviezdy za výborného Kňažka a prvú polovicu filmu. Do konca som to vlastne ani nevidel, to sa fakt nedalo.

plagát

Ali (2001) 

Muhammad Ali je nielen legendou športu ale aj spoločnosti. Osobnosť ako on si zaslúži životopisný film najvyššej kvality, a myslím si, že Michaelovi Mannovi sa to podarilo. Will Smith to zvládol výborne, páčia sa mi aj dialógy a kamera. A tá scéna keď Ali beží cez Kinshasu je strašne silná. Odo mňa 85%!

plagát

Teória veľkého tresku (2007) (seriál) 

Perfektný seriál, ale nie pre všetkých. Niektoré sarkastické narážky Sheldona na svoje okolie sú možno trochu ťažko pochopiteľné, a predsa to nie je ono, keď sa človek smeje viac alebo menej len na smiechu v pozadí. Ja som však s chápaním ironických a nepriamych vtipov naozaj problém nikdy nemal, je to môj obľúbený druh humoru. Ako negatívum hodnotím vývoj postáv. Rád vidím evolúciu seriálovej postavy, ale v BBT mi ten vývoj niekedy prišiel až revolučný... Inak všetko perfektné, výber hercov, dialógy i témy jednotlivých častí.

plagát

Nedotknuteľní (2011) 

Tento film ponúkne divákovi mnoho momentov, na ktorých sa dá z chuti zasmiať, ale nie je to len radová komédia bez hlbšieho zmyslu. Myslím si že každý sa po zhliadnutí tohto filmu zamyslí nad svojím životným postojom, rovnako ako nad tým čo sú skutočné problémy a ako sa k nim treba postaviť. Veľmi milo ma prekvapil, pre mňa neznámy herec, Omar Sy. Veľmi dobre zahral svoju postavu, úprimne a profesionálne zároveň. Čo sa týka individuálnych výkonov, nemôžem vytknúť naozaj nič. Ale... je na tomto filme vôbec niečo, čo sa vytknúť dá? Podľa mňa nie :-)

plagát

Osamelý jazdec (2013) 

Film sa mi dosť páči. Westerny ma obecne veľmi neberú, tento je však výnimkou. Johny Depp sa svojej úlohy zhostil výborne, dejovov a scénáristicky tiež na jedna.