Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenzie (28)

plagát

My All-American (2015) 

Stratiť skoro všetko v najdôležitejšom okamihu života a predsa sa nevzdať, to je presne to, čo z vás urobí legendu. Nevzdávať sa, bojovať a žiť.

plagát

Kick-Ass 2 (2013) 

Skvelé pokračovanie, ktoré využíva všetky klady jednotky a pridáva viac Hit Girl.

plagát

Finding Joy (2012) 

Je to záhada ako, kde a či vôbec. Presne toto sedí na tento film. Ako vás zaujme, kam vás zasiahne a či vôbec. Po dopozeraní som si ho priradil k 500 dní so Summer, akurát je o kus horší, ale zato so šťastnejšim koncom. Príbeh nemá vedúci charakter i napriek tomu plynie v pohode. Najhoršie z celého filmu bola komedialna stránka, kde človek aj zabudol, že to má byť aj vtipné nie len milé a úsmevné. Žiaľ nápad s divnou rodinou nevyšiel ani trochu, preto je to celé akési rozpačité.

plagát

Pot a krv (2013) 

Každý pozná chlapíka, čo chce vypadať ako niektoré filmové postavy. Mark tu hrá jedného takého a ide mu to super, je taký trápny až to začne byť náhodou zábavné. A nielen Mark ale aj jeho kumpáni sú totálne mimo. Preto až si zvyknete na fakt, že trápnosť je štandart, tak tento kúsok prehltnete so všetkým.

plagát

Rýchlo a zbesilo 6 (2013) 

Gina Carano si len sama zaslúži hviezdy och nie čo je ona to je až moc. 5tka bola lepšia, čo sa týka scénara a technických veci ale Gina to strhla na inú líniu. Kvoli nej asi týžden nepospím jednoducho sexi krása v plnom rozkvete

plagát

42: Zrod legendy (2013) 

Športové filmy z amerického prostredia sú lepšie vtedy, pokiaľ sa zakladajú na skutočnej udalosti. A táto časť z histórie baseballu je asi najlepšia, akú moje oko kedy malo možnosť vzhliadnuť. Bavil som sa celý film a môžem vrelo odporučiť každému fanúšikovi tohto športu.

plagát

Wolverine (2013) 

Wolverin je žánrová jednohubka, kde vo svete mutantov vám chýbajú mutanti, čo mňa ako nadšenca rôznych schopností nepotešilo. Celkový dojem je kladný, len príbeh je jednoduchý miestami až príliš, ale nemôžem byť až taký náročný, veď je to komixová adaptácia. Nechcem tým zhadzovať komixy, no pri takýchto filmoch je ten príbeh akurát. Na záver len tri slová: Japonsko, Mariko a Kuzuri .

plagát

Prometheus (2012) 

Vizuálne skvelé a do chvile než sa začne bádanie v jaskyni je všetko tak, ako má byť, no potom nastávajú zvraty a dejové náväznosti, ktoré divák považuje normálne asi prvých 15 sekund, kým sa nezamyslí: " Aha ... a to prečo? ". Tým pádom si človek neužije film dosýtosti, ako by si mohol. Je síce možné tieto nezrovnalosti ignorovať, ale niektoré na dej zásadné udalosti, tak pri nich to nie je možné. Najzaujímavejším momentom filmu pre mňa bolo to, že som to chcel vypnúť po tom, ako Dr. Shaw odletela odtiaľ, no chvíľu som sa zamyslel a tu zrazu zistím, že aha ved tu ešte ide byť niečo. No trapas, ešteže som to pozeral sám.

plagát

Leon (1994) 

Rozkoš, bázeň, slasť a orgie. Skvelý počin. " - At final position. - Be careful. - Man down, man down. - Told ya "

plagát

The Words (2012) 

Príbeh v príbehu, príbehu, teda v súčte 3 v jednom, možno sa to javí ako skvelý nápad, ale len do chvíle, než si začnete uvedomovať, že prostredný príbeh nudí a vy nie ste vobec zvedaví na Coopera s jeho smutnučkým výrazov v tvári a ani na jeho tmavú manželku, ktorá mi ruší celú tú pasáž ešte viac. Našťastie to tu zachraňuje aspoň nepatrne starý pán Irons. Olivia Wilde je zvodná ako mladá naivka/nenaivka a Nora Arnezeder žiari, tak veľmi, aby moje srce plesalo. Celkovo príbeh nie je prekvapivý a má jednu spoločnú premennú, a tou je "žena".