Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obsahy (5)

Everything Before Us

Everything Before Us (2015)

Dej sa odohráva v blízkej budúcnosti. Oddelenie citovej bezúhonnosti (D.E.I.) sa zaoberá vzťahovým kreditom každého človeka, ktorý ovplyvňuje jeho sociálne postavenie v spoločnosti. Toto skóre je ovplyvňované aktivitou a rozhodnutiami vo vzťahoch. Dva páry, tínedžeri a tridsiatnici, čelia rôznym ale pretínajúcim sa výzvam vo svojich vzťahoch a narážajú na pravidlá DEI. Seth (Brandon Soo Hoo) a Haley (Victoria Park) predstavujú mladší pár registrujúci si svoj prvý vzťah, ktorého vývoj môže zásadne ovplyvniť ich budúcnosť. Na druhej strane starší ex-pár Ben (Aaron Yoo) a Sara (Brittany Ishibashi) ukazuje, aký účinok má vzťahové skóre po ich pomere. Bena odmietajú zamestnať pre nízky kredit, naopak Sara dostáva pôžičku, vďaka ktorej si môže splniť svoj sen.

Pomsta Zelených drakov

Pomsta Zelených drakov (2014)

Sonny (Justin Chon) a Steven (Kevin Wu) sú bratia a prisťahovalci, ktorých jedinou možnosťou prežiť v osemdesiatych rokoch v zbedačenom newyorskom Chinatowne je pridať sa k jednému z pouličných gangov. Medzi takéto gangy patrí Gang Zelených drakov, ktorý bratov prijme do svojich radov už v útlom veku a naučí ich základné pravidlá ulice. Bratia rýchlo dospievajú a stávajú sa dôležitými členmi, zároveň však priťahujú nechcenú pozornosť polície. Osudovým sa stáva milostný vzťah, ktorý postaví Sonnyho proti svojmu bratovi. Sled udalostí ho donúti pomstiť sa gangu za to, čo z neho spravil.

Between Us

Between Us (2012)

Dráma s prvkami čierneho humoru pojednáva o dvoch pároch počas dvoch búrlivých večerných stretnutí, kedy sa môže stať čokoľvek. Grace (Julia Stiles) a Carlo (Taye Diggs) predstavujú mladomanželov žijúcich v New Yorku, ktorí navštívia svojich starých priateľov Sharyl (Melissa George) a Joela (David Harbour) v ich obrovskom dome. Napriek ich bohatstvu, hostitelia práve prežívajú manželskú krízu. O niekoľko rokov neskôr sa páry opäť stretávajú, tentoraz v New Yorku, aby rozpovedali, čo sa v ich životoch odvtedy zmenilo.

That's What She Said

That's What She Said (2012)

Bebe (Marcia DeBonis) sa chystá na najromantickejšie stretnutie svojho života, a preto potrebuje povzbudiť od svojej najlepšej kamarátky Dee Dee (Anne Heche). Avšak Dee Dee pristupuje k životu a obzvlášť k randeniu cynicky, a tak sa ukáže na stretnutí až o tri hodiny neskôr, len aby si zapálila cigaretu a šírila svoju trpkosť popri rannej káve. Do toho vpadne mladá Clementine (Alia Shawkat), ďalšia žena so životom v troskách, ktorá trpí nezvyklou duševnou chorobou. Táto hrôzostrašná trojica zažíva deň plný nešťastných náhod, ktoré sa dajú prežiť iba v New Yorku. Film ponúka nepredvídateľný a úprimný pohľad na priateľstvo tvárou v tvár nepriazni osudu a pritom si kladie jednu z veľkých otázok života: prečo to musí byť vždy také ťažké?

Nipples & Palm Trees

Nipples & Palm Trees (2012)

Príbeh zachytáva cestu do krajiny samopašných, oplzlých a bizarných sexuálnych stretnutí. Hlavná postava Jackson je voľnomyšlienkársky umelec, má prácu, ktorá ho nebaví, a hrozný milostný život. Osamelosť, v ktorej sa ocitá, ho núti vydať zo seba to najlepšie. Čoskoro v sebe Jackson objavuje túžbu po niečom väčšom. Avšak v meste Lost Angeles je málo dobrého, najmä čo sa týka žien, po ktorých tak túži. Čo spraví, keď už ani vyhliadky na jednorazovku preňho strácajú zmysel?

Reklama