Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Dobrodružný
  • Romantický

Obľúbené filmy (8)

Chyť ma, ak to dokážeš

Chyť ma, ak to dokážeš (2002)

Už len sledovať skvelý výkon Leonarda DiCapria je vynikajúcim filmovým zážitkom, ale príbeh Franka obyčajného dospievajúceho chlapca, ktorého rozvod rodičov natoľko zmení, že začne falšovať nielen doklady ale sa aj majstrovský vžije do svojej role pilota, doktora či právnika a nikto nepochybuje o jeho schopnostiach a uverí mu každučké slovo ma absolútne dostal . Je až neuveriteľné, že je to skutočný príbeh.

12 podmienok dedičstva

12 podmienok dedičstva (2006)

Možno pre niekoho tuctový príbeh typického playboya, ktorý sa zmení na nepoznanie kvôli svojmu mŕtvemu dedkovi, ale tento film ma dostal a to doslova! Možno tým, že "tuctový príbeh" bol znamenite spracovaný a úlohy, ktoré dostáva hlavný hrdina boli miestami vtipné, napriek tomu na zamyslenie ako dokážu peniaze človeka zmeniť a pochopí že zdravie, priateľstvo, lásku si za peniaze nekúpi a ak aj áno nikdy nebude skutočná.

Vitajte v džungli

Vitajte v džungli (2003)

The Rock je moja slabosť a hlavne jeho gestikulácia nemá chybu a ku tomu ešte Seann, to je proste skvelá kombinácia dvoch protikladov. Príjemný akčno-komediálny film na pohodový večer s kámošmi, aj keď si to pozriem X krát nikdy ma to neprestane baviť.