Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Telenovela
  • Dobrodružný

Recenzie (5)

plagát

Sedem statočných (1960) 

Tu je jeden z dôkazov, že "slovenský dabing zabíja film !! ". To ma už dvíhalo zo stoličky a na zvýšený krvný tlak ani prestarium neúčinkovalo. Mal som pocit, že nepozerám na kultový western ale Vianoce Adama Boronču. Eli Wallach sa musí za ten hlas v hrobe obracať.

plagát

Columbo - Odpočívajte v pokoji, paní Columbová (1990) (epizóda) 

vo filme Dědictví aneb kurvahošigutentag ako montovali Bohumilovi satelit, tak práve v televízori bola ukážka tohoto dielu, Vivian s pištolou v ruke v červených šatách tesne pred vystrelením, na ktorú Bohumil reagoval slovami "to je baba"

plagát

Náš vodca (2008) 

Krásny príklad toho že demokracia nemusí byt posledný režim a veľmi milná predstava že demokracia je neprelomná. Stačí ak dáte hlupákom volebné právo. Jednu dôležitu vec treba vypichnúť je že Hitler bol zvolený v demokratických voľbách a toto sa môže opakovať kdekoľvek a kedykoľvek.

plagát

Dobrý, zlý a škaredý (1966) 

Dokonalosť vo všetkých ohľadoch. Dobrý, zlý a škaredý predčinil všetky westerny, ktoré kedy boli natočené a myslím že je o málo lepší ako western Tenkrát na západě. Nechýbala ani krásna hudba Morricona, ktorý nevedel v tématickej skladbe akým nástrojom zahrať vytie kojota, nakoniec zvolil klarinet. Originálna bola scénka vybuchnutia mosta, pri ktorom bolo krásne vidieť ako zemou postupuje tlaková vlna. Záverečná scénka bola točená na severe Španielska, kde stojí aj pamatník Leoneho - 41º 59′ 25.86″ N, 3º 24′ 30.64″ W