Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi
  • Dokumentárny
  • Animovaný

Obľúbení herci (10)

David Hemmings

Fascinoval ma vo filme Blow up ,kde podal svoj celoživotný výkon , jeho krásne oči a  zdravé sebavedomé vystupovanie , ktoré tak milujem ma len umocnili v tom , že je to mimoriadne nadaný  a jedinečný umelec 

Johnny Depp

Herec mnohých tvárí ,  ktorý nemá problém so žiadnou postavou od komediálnych , cez sentimentálno romantické až po absolútne tragické. Jeho civilnú vizáž  ako žena komentovať radšej nebudem :)

Rudolf Hrušínský

Herec hercov . Herec minimalistickej mimiky s minimalistickým slovným prejavom, ktorým i  tak vyjadril všetko . Génius.

Zdeněk Svěrák

Keď niekto hrá a vlastne nehrá ....tak nehrá , veď nie je treba , postavím sa ,úplne prirodzene poviem čo treba a idem preč.

Milan Lasica

Jeho intelektuálny humor , skladby , ma neskutočne rozosmievali po celý život. Milujem takýchto mužov, gentlmenov z humorom ,ktorý nnikoho neponižuje a neuráža a musí pri ňom človek robiť aj pre niekoho veľmi ťažkú vec-musí pri ňom aj myslieť.

John Malkovich

Človek ,ktorého som ak o výborného a pre mňa veľmi príťažlívého herca prvý krát zaregistrovala vo filme Valmont. Od vtedy som si ho začala veľmi uvedomovať a všímať. Je originálny .

Leoš Suchařípa

Veľmi svojský prejavom a vizážou i hlasom , zaujímavý ,nevšedný a preto nezabudnuteľný najmä filmom  Faustovo velmi pozdní odpoledne