Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Animovaný
  • Dráma
  • Sci-Fi

Recenzie (14)

plagát

Ted - Ejektilná dysfunkcia (2024) (epizóda) 

Po dvoch prvých a celkom suchých epizódach je toto naozaj vydarená ''pornzi scheme''.

plagát

Rýchlo a zbesilo 10 (2023) 

Chcete vidieť film, ktorý nedáva skoro žiadny zmysel? Film, kde sa retconujú retcony? Film kde na seba 100 ľudí mieri so zbraňami, ktoré okamžite položia keď počujú Vina Diesela ako povie ''LET'S RACE'' ? Film kde Jason Momoa preraďuje rýchlosti na aute s automatickou prevodovkou a lakuje nechty mŕtvolám? Film kde 10 ročné decko strieľa rakeky z auta a ZABÍJA ľudí? Film kde Vin Diesel jednou rukou zdvihne auto, zatiaľ čo tou druhou strieľa? Chcete vidieť film tak tupý, že každý človek s aspoň priemerným IQ by mal byť urazený jeho samotnou existenciou? Ale hlavne, chcete ísť do kina a 2 a pol hodiny sa neustále zabávať? Ak áno, tak nad ničím nepremýšľajte (naozaj nad ničím) a choďte na to do kina. 10/10

plagát

Volejte Saulovi - Všechno je to pryč, Saule (2022) (epizóda) 

Nuž, čakal som viac. Ak si to porovnáme s úžasnou Felinou ale na druhú stranu s mizerným El Caminom, tak Saul Gone nevychádza až tak zle, ale až tak zle znamená max 7/10 a oproti zvyšku poslednej série kvalitatívny zošup dole. Cameá Walta a Chucka tam boli doslova preto aby tam nejaké cameá boli a netreba nad nimi rozmýšľať pretože nejaký hlbší význam nemajú (kniha, vážne?). Marie bola úplne zbytočná, pretože Saul nemal NIČ ale naozaj že NIČ spoločné s Hankovou smrťou. Koniec je naozaj antiklimatický kde sa Saul nechá uniesť hrdosťou a vlastným géniom a na súde sa prizná aj k tomu čo ani nespáchal. Zaujímavé je to že zo všetkých postáv v BB univerze bol Saul jednou z tých najkladnejších postáv, nikdy nikoho nezabil, na všetkých tých vraždách nemal žiadny podiel ale postihol ho najtvrdší trest.

plagát

Čierny Panter: Navždy Wakanda (2022) 

Slabý scenár, podpriemerná, zle natočená a zúfalo neoriginálna akcia spolu s mizerným CGI (miestami som myslel že sledujem epizódu strážcov vesmíru - nie film, ale ten seriál) dokopy s nechutným dizajnom postáv a prehrávajúcimi hercami by bolo na mňa dosť aj keby mal film 80 minút. Ale tento objav má dvojnásobnú stopáž počas ktorej neviete či máte gúľať očami nad hyperpoliticko-feministicky korektným scenárom, alebo nad faktom že 4 vojaci a 2 veľryby dokážu rozjebať polovicu hlavného mesta najvyspelejšej krajiny na svete.

plagát

She-Hulk: Neuveriteľná právnička - Normálne množstvo hnevu (2022) (epizóda) 

Pamätáte si ako Hulk v prvých Avengers dokázal päsťou zastaviť Chitauri červa, ktorý bol veľký ako mrakodrap? Tak no ten Hulk je preč a teraz ho pretlačí starý Jeep. Nezmyselné nerfovanie postavy, pričom samozrejme že Banner má sesternicu, ktorá ale musí byť vo všetkom (!) lepšia ako on. Koľko trvalo Bannerovi, kým sa dokázal ovládať po zmene v Hulka? 10 rokov? Tak ona to zvládne z večera do rána, pretože je to strong female character, ktorý nemá chybu a je dokonalá od základov.

plagát

Deň nezávislosti: Nový útok (2016) 

Viac než dôstojné pokračovanie kultovej jednotky ktorej jediný problém je dĺžka (film by mohol byť o 30 minút dlhší).

plagát

Návrat do budúcnosti 3 (1990) 

Škoda že na tento magický dátum je tretí film tejto trilógie trošku prehliadaný , pretože si podľa mňa zaslúži takú istú pozornosť ako prvé 2 časti . Navyše 3.časť si stále zachováva kvalitu , ktorú mali prvé 2 filmy.

plagát

Návrat do budúcnosti 2 (1989) 

Výnimka pravidla že pokračovanie nemôže byť také kvalitné ako pôvodný film