Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenzie (19)

plagát

Viník (2021) 

Podľa mňa nizkorozpočtový film.

plagát

Posledný samuraj (2003) 

Film ktorý poznám na spamät. Treba vidiet. Som prenasledovaný iróniou svojho osudu. Úvaha z filmu. Film ktorý vyznáva nejake hodnoty a aj hudba je fajn.

plagát

Sex v meste (1998) (seriál) odpad!

Najhlupejši serial ktory som asi v živote videl. Primitívne až skoro dementne debaty a úvahy hl. hrdinov. Afektovane a škarede ženy.

plagát

Everest (2015) 

Celkom v pohode film. Zdalo sa mi to dost realne tak preto 4 hviezdy .

plagát

Prepadovka (2011) 

Je to proste Indonezia. Mačety lietaju krv strieka aj s pustenou tepnou sa dokaze tipek byt jak dabel.Kapanek prehnane ale v celku napinave adrenalinove. Ušlo to.

plagát

Lovci hláv (2011) 

Musim uznať ze tento filmik sa fakt podaril. Za posledne obdobie patrí medzi najlepsie filmy ktore som mal moznosť vidieť. Doporučujem všetkým mojim kamošom.Ma to napinavy dej,treba aj popremyslať a fajne to graduje.

plagát

Drive (2011) 

Na tomto filme mi trochu vadilo že bol dosť natiahnutý a malo sa v ňom rozpravalo ale inak ked sa niečo už stalo tak to stalo za to. kludne by som mu dal 3,5hviezdy ale na 4 to už asi nieje.

plagát

Jackass 3D (2010) 

Tak toto je fakt psychiatria. Niekedy to hraničí až s debilitou ale cez to všetko je to zaujímevé a dá sa na tom aj pobavit. Skrátene.Je to pre uletenych psychačov