Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Fantasy

Obľúbené filmy (8)

Elitné komando

Elitné komando (2007)

A vraj fašizmus, potom každý druhý vojak alebo policajt je fašista. Ako sa hovorí účel svätí prostriedky. Myslíte, že keby sa Slovensko dostalo do vojny alebo by došlo k prírodnej katastrofe by vojaci nerobili to isté (robí sa to aj teraz, len skryto)? .....ale to som odbočil, je to jednoducho film popisujúci skutočné situácie čoho je človek schopný aby urobil pápeža šťastného respektíve svoju peňaženku, ale niekto to robiť musí, aby sa nám "slušným ľuďom" pekne žilo.

8 MM

8 MM (1999)

Lahôdka. Skvelý Cage a ešte lepší Phoenix. Na začiatku je to rutinér, ktorého nemá čo prekvapiť, no tento prípad ho vtiahne tak hlboko, že už sa z toho nemôže dostať len tak, a to isté sa stane aj z divákom, tento film sa nedá vypnúť. Ja som v nijakom filme nevidel toľko zvratov. Po tomto filme si človek uvedomí aký je to krásny pocit hrabať lístie.

Obchodník so smrťou

Obchodník so smrťou (2005)

Najsmutnejšia je tá pravdivosť tohto príbehu. Tento film je zrkadlom dnešnej doby (možno nie len dnešnej). Keď som to videl piaty krát tak som si uvedomil, že človek sa dnes nemusí báť atómovej vojny, jednoducho sa v nej nepretočí dostatok peňazí.