Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Dokumentárny
  • Komédia
  • Animovaný

Obsahy (4)

F1: Touha po vítězství

F1: Touha po vítězství (2019) (seriál)

Desaťdielny seriál zachytávajúci priebeh sezóny F1 2018. V seriáli sa nachádzajú autentické zábery zo zákulisia tímov, jazdcov a celkovo tohto športu, ktoré divák pri sledovaní Veľkých cien v priamom prenose neuvidí. Seriál poskytuje náhľad do súkromných životov jazdcov, ich tréningy, emócie, mentálny stav po udalostiach v pretekoch, vyjadrenia šéfov tímov, psychologické bitky na trati aj mimo nej prebiehajúce v prostredí tohto športu. Tohto projektu/seriálu sa nezúčastnili dva tímy na čele majstrovského poradia v sezóne 2018, Mercedes a Ferrari.

Kataklysm: Iron Will - 20 Years Determined

Kataklysm: Iron Will - 20 Years Determined (2012)

Kataklysm: Iron Will vyšiel v roku 2012 na počesť a oslávenie týchto kanadských maniakov, ktorí sú na scéne viac ako dve dekády. Iron Will obsahuje dva DVD disky, ktoré majú spolu 336 minút, čo určite poteší fanúšikov kapely.
Prvý diel, čiže prvý disk, sa venuje histórii kapely od roku 1991, čo je zároveň rok jej založenia, až po rok 2004. Disk druhý alias druhý diel pokračuje rokom 2004 až po rok 2011. Disky obsahujú výpovede vtedajších (2011) (Maurizio Iacono, Jean-François Dagenais, Max Duhamel, Stéphane Barbe) ale aj bývalých členov kapely (ako napr. Ariel Saied, Sylvain Houde). Hovorí sa o vzniku kapely, prvých koncertoch, vzostupoch a pádoch, personálnych zmenách, osobných a rodinných záležitostiach.... Tieto výpovede prelínajú zábery zo zákulisia kapely na turné a koncertoch. Nechýbajú ani gratulácie k 20. výročiu od známych osobností zo scény ako napr. Alex Webster (Cannibal Corpse), Mille Petrozza (Kreator), Sven de Caluwé (Aborted), Flo Mounier (Cryptospy) a ďalší. Druhý disk taktiež obsahuje živé vystúpenie z festivalu Summer Breeze Open Air 2011 v Nemecku a videoklip ku skladbe Iron Will.

Vůdce smečky Cesara Millana

Vůdce smečky Cesara Millana (2013) (seriál)

Nový seriál Cesara Millana. Cesar z troch kandidátov vyberá vhodného pána pre problémového psa určeného k adopcii na základe zadaných úloh a cvičení s daným psom. Na konci z kandidátov určí, kto je vodcom svorky s možnosťou poskytnúť psovi najvhodnejší domov.

Tooned

Tooned (2012) (seriál)

V seriáli z dielne Mclaren-u s názvom Tooned vystupujú oficiálni jazdci tímu (Jenson Button a Lewis Hamilton). Pretekári F1 dokonca sami nahovorili jednotlivé epizódy, tvoriace krátke príbehy, v ktorých ich profesor M vyzýva na testovanie rôznych noviniek v technologickom centre Mclaren-u. ICh vášeň pre pretekanie je pritom ťažké udržať na uzde, keďže obaja sa vyznačujú súťaživou povahou. Vďaka tomu v seriálu nechýba množstvo zaujímavých a zábavných okamihov.

Reklama