Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Krimi
  • Komédia
  • Horor

Recenzie (19)

plagát

Černobyl - 1:23:45 (2019) (epizóda) 

Absolútna pecka v podaní HBO. Už dlho som nemal taký zážitok. Ďakujem.

plagát

Unesené (2013) 

Po veľmi dlhom čase som musel napísať komentár. Atmosféra, napatie, strih, scénar, herecké výkony, réžia... všetko priam dokonalé. Dlho so mnou takto nejaký film neotriasol, ak vobec nejaký. Nejdem sa tu rozplývať, u mňa jednoznačných 5 hviezdičiek. A odteraz sa začnem riadiť hodnotením kokotka VERBALA... ak sú všetky jeho jednohviezdičkové filmy len spolovice také "slabé" ako tento, chcem ich vidieť všetky!

plagát

Muž na hrane (2012) 

Komentáre pána VERBALA čítam docela rád, až na to že majú jediný nedostatok, a to dosť zásadný. Chudák chlapec, pravdepodobne uzavretý vo svojom svete ani netuší na ktorý film práve pozerá a na ktorý práve píše komentár. Prosím odpustite mu, jeho komentár je naozaj vtipný, ale obsahovo úplne mimo. Film ma bavil, (konečne sa taký po dlhej dobe našiel), malo to spád, herci sympatickí, akurát ten happyend posrali, inak výborná oddychovka. Milovníkom thrillerov odporúčam.

plagát

Pulp Fiction: Historky z podsvetia (1994) 

Dokonalý film od Quentina. Dokonalý vo všetkých ohľadoch. Herecké výkony, obsadenie, najlepšie dialógy aké som kedy vo filme počul, dokonalý soundtrack. Jediné čo by som vytkol je dĺžka filmu. Pre mňa je moc krátky :-)

plagát

Moje bláznivé dvojča (2011) odpad!

Sračka v podaní inak výborného Sandlera a Pacina. Po tejto "komédii", na ktorú som vydržal pozerať asi 15 min. som prehodnotil názor na týchto hercov.

plagát

Snowtown (2011) 

Keď som čítal komentáre k tomuto filmu, čakal som nejaký pekne hustý a kvalitný film. Dostal som pekne riedku sračku. Kto tomuto dal 5 hviezdičiek mal by sa dať vyšetriť ku psychiatrovi. Banda mongoloidných ľudí celý film žerie špagety, občas rozsekajú nejakú kenguru, psa alebo človeka, bratia spolu súložia...čistý Luník 9. Asi prestanem čítať komentáre k filmom, takto si pokaziť nedeľný večer už nechcem.

plagát

Tajemství starého hotelu (2011) 

Horor?? Nehnevajte sa nikto na mňa, film som pozrel len kôli 5 hviezdičkovým hodnoteniam a zisťujem že nechať sa ovplyvňovať názormi hororových fandov na csfd je chyba. Bez urážky, radšej som mohol čas premárneny pri tomto filme stráviť upratovaním, to by bol lepší horor.

plagát

Prepadnutie (2010) 

Aj keď sa kopa ľudí ide posrať z francúzkej kinematografie, ja som s výnimkou Leona ešte dobrý film od žabožrútov nevidel. Nemám rád ich filmy, každé americké béčko sa im vyrovná. Prepadnutie nie je výnimkou, aj keď priznám sa, môžem hodnotiť len prvú polovicu, v telke začala pani Šeherezáda, to bolo kapku napínavejšie.

plagát

Dámska jazda (2011) odpad!

Romantická komédia USA - to vždy zapácha blbinou, česť výnimkam. Keby vyhlásili súťaž filmov s označením najstupidnejšia sračka roka, túto "komédiu" by som bezpochyby nominoval. Hneď prvých 20 sekúnd úplne nasprostastej jebačky mi napovedalo "vo co go". Nesympatické nány sa predbiehajú, ktorá je väčšia p..., prepáčte tie vulgarizmy, nechápem ako som sa na túto p.....u mohol pozerať takmer pol hodiny.

plagát

Všemocný (2011) 

Pre mňa najväčšie prekvapenie roka. Vynikajúci thriler ktorému nechýba nápad dotiahnutý do konca. Výborne herecké obsadenie a výkony, perfektný scénar a kamera. Pomalší rozbeh vás vtiahne do deja aby vás zo stupňujúcim tempom rozbil famózny záver. Presne tak ako to mám rád. Škoda že takýchto filmov nie je viac, dlho ma tak film nepobavil.