Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenzie (6)

plagát

Defendor (2009) 

film, pri ktorom sa môže kľudne stať, že Vám vypadne nejaká tá slzička, viac bude pri filme prevládať smútok ako smiech, každý zrejme očakával paródiu (kto nevedel o čo pôjde), lenže tento film je oveľa vážnejší, ako sa na prvý pohľad zdá. Aj keď sa možno nemusí páčiť každému, ja pozretie na jednu z najlepších úloh woodyho vôbec neľutujem.

plagát

Bojovník: Brat proti bratovi (2011) 

skvelá sociálno-akčná dráma, myslím, že hlavne Tom Hardy a Nick Nolte si zaslúžia nejakú tú cenu. Film má niečo cez dve hodiny, no ja som sa ani chviľku nenudil, ubehlo to rýchlo, jeden z najlepších filmov za tento rok!

plagát

Priatelia (1994) (seriál) 

Každá jedna časť na mňa pôsobí aj po niekoľko násobnom opakovaní vtipne a sviežo, dá sa to pozerať stále dookola, veľmi ťažko a ak vôbec by sa našli herci, ktorí by zahrali 6 hlavných postáv lepšie, toto je fakt jednoznačne najlepší seriál. Stačí sa len pohodlne usadiť, vypnúť mozog a pozerať. A viete veľmi dobre, že aj toto potrebujeme :)

plagát

Californication - Orgie v Kalifornii (2007) (seriál) 

5 hviezdičiek si skutočne zaslúži, david dokázal, že aj napriek tomu, že po celom svete ostane navždy Mulderom, vie zahrať aj rolu, ktorá je Mulderovi úplne opačná, bláznivá, komediálna. Seriál obsahuje skvelé hlášky, scény a všelijaké situácie, či už erotické, alebo také, v ktorých by ste sa za žiadnych okolností nechceli ocitnúť, alebo naopak. Sarkazmus na každom kroku, proste sa môže stať, že Hank Moody sa Vám vryje pod kožu, tak ako mne.

plagát

Hviezdna brána (1997) (seriál) 

Pre mňa trefná dávka Sci-fi, všetko čo sa mi páči, goauldi (či ako sa to píše), ktorí sú prakticky egyptskí bohovia, tak ako ich poznáme, skvelá 4ka na čele s O´neillom, pre mňa jednoznačne najlepší sci-fi seriál vôbec

plagát

Policajný odznak (2002) (seriál) 

Nikdy v živote som sa pri žiadnom seriály nebavil tak parádne, ako pri pohľade na Vica a jeho partiu, ktorí hrajú podľa svojich pravidiel, ktorí sú kladnými a zároveň aj zápornými postavami (vo väčšine to druhé), ale aj napriek tomu im budete držať palce až do konca - ktorý nemal chybu a v ktorom sa žiaden happy end nechystá. Podľa môjho gusta, lepšie ako The wire. Pre mňa jednoznačne najlepší seriál, vôbec.