Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenzie (138)

plagát

Len Boh odpúšťa (2013) odpad!

Málo húúúlim, preto som to nepochopil. Pripravte si aspoň fľašu červeného, k tomuto filmu. Budete ju potrebovať. Ešte že je toľko filmov, ktoré som nevidel a idem si ich pozrieť.

plagát

Svět podle Lelanda (2003) 

Sonda do duše mladého vypatlanca, ktorý o živote ešte nič nevie. Trefa totalne mimo a jedna hviezda za pokus tamojších hercov, spraviť z toho umelecké dielo. + hudba vo filme je otravná skoro ako muchy na hovne.

plagát

Zápisník jednej lásky (2004) 

Ako napísal POMO: "Neoriginálny, ale bez chybičky sfilmovaný jednoduchý príbeh s taaakto veľkým srdcom." Mne Rachel nie je velmi sympatická, ale film je super. Klobuk dole. Gosling klasika.

plagát

Ešte sa môžeš vrátiť (1997) 

Miestami dosť zaujímavá komická dráma, ale ku knocu vás už začne nudiť, a koniec stale neprichádza. Tie zábery z Arizonskej púšte sú však fajn.

plagát

Sabotáž (2014) 

Jedna z najväčších chýb, ktorú človek vo svojom živote robí, je tá, že podceňuje ľudí.

plagát

Coastlines (2002) 

Zaujímavé herecké obsadenie, s amatérskou, divnou, TV kamerou, a nezáživným pribehom, ktorý vás unudí k smrti. Ale máte aspoňže možnosť vypiť poobede v nedeľu pivo a zjseť chipsy, s pocitom, že ste nesedeli pred telkou zbytočne :).

plagát

Tajní agenti (2004) 

Film s dejom fádnym, ako pohreb alkoholika.

plagát

Avatar: Cesta vody (2022) 

Úchvatná ďalšia nudná animestory, a ešte k tomu veľmi smutná. Nič nevytvorené, všetko čo sa dá je pozabíjané. Bez zmyslu. Chudáci deti, čo sa na to musia pozerať. Dúfam, že to nejak prežijeme.