Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenzie (14)

plagát

Superman: Red Son (2020) 

Velmi se mi ze zacatku libila ta prehozena realita. Proc nemit soudruha supermana? Protoze neznam komiksovou predlohu, celkem jsem se tesiil kam to zajde. Caste skoky v case jsou vsak matouci, pribeh se postupne staval dost nesmyslnym. Jak je vlastne mozne, ze wonder woman lita bez lana? No nic, hlavne, ze jsou vsichni muzsky hajzlove. Nakonec tedy nic moc, nevyuzity potencial.

plagát

Yellowstone - Season 3 (2020) (séria) 

Po predchozich dvou je treti serie zklamani. Umele zvraty, natahovani, prehnana romantika a ten otravny cliffhanger..

plagát

Princezná a pol kráľovstva (2019) (TV film) 

Je to tak na tri a pul. Ale protoze je to take (po dlouhych letech odpadu) Vanocni pohadka, ktera se da i snest, a take za tech par dobrych foru, davam 4 Egony z peti. A to pohadky nemam moc rad.

plagát

Zlá královna (2018) (TV film) odpad!

Nektere filmy skoro az fyzicky boli sledovat..

plagát

The Wire - Špína Baltimoru - Série 4 (2006) (séria) odpad!

Zbytecna rada serialu o kriminalnim vysetrovani, ktera toho moc spolecneho s predchozima seriema nema. S4 je sociologicka sonda do zivota deti a ostatnich obvatel gheta s nudnou prichuti politiky. No kazdopadne je to takova pomyslna vegetarianska brecka servirovana v prime steak restauraci, kterou jsem si fakt neobednal!

plagát

Sopranovci (1999) (seriál) 

Pohadka o chudem sefovi mafie.

plagát

Železný ochránce (2016) 

Ten film musel vzniknout pouze pro ucely pasovani kokainu v kulisach.

plagát

Labyrint - Epizoda 1 (2017) (epizóda) 

Zitra bezim otevrit bezny ucet zdarma s malou * od Rajfky, abych si moh zdarma vybrat 2 kila z bankomatu na panaka Jamesona. Ikdyz ten vlastne kostuje tri sta, takze aspon nejaky starobrno. Rano po ceste z deseti kusu nekde seberu kameru a zacnu roztresene natacet druhou serii napinave detektivky. Hlavne v kazdem zaberu zoom in, rozhybat kameru nahoru, dvakrat doleva, jednou doprava, dolu, zoom out. Namichame s dramatickou hudbou, drsne se tvaricimi herci a podavame v ceske televizi. A k vanocum sem dostal drona, HEC! Jeste nevim jak se to ovlada, ale to se casem poda.