Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Sci-Fi
  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný

Obľúbené seriály (8)

Veronika Marsová

Veronika Marsová (2004)

V tomto prípade jednoducho neviem byť objektívny. Toto je moja decká seriálová láska, a preto aj to hodnotenie. Veronica ma nikdy neprestala baviť a platí to aj dnes. Priznám sa, veľký podiel má na tom Kristen Bell.

Simpsonovci

Simpsonovci (1989)

Kto by nepoznal túto žltú rodinku? A komu by sa jej príbeh, ich vtípky nemohli páčiť? Homer zatiaľ neomrzel, Simpsonovci stále medzi ostatnými animovanými seriálmi vedú. Griffinovci nech sa zakopú pod čiernu zem - na Simpsonovcov nemajú! :)

Pán času

Pán času (2005)

Ak sa chcete poriadne zabaviť, skočte po Doktorovi ako sa len dá. Zachraňuje ľudí a planéty, lieta vesmírom, časom a berie si so sebou krásne baby - no čo viac by si človek mohol priať. Možno len nejaký ten dobrý príbeh a ku všetkej tej zábave aj trochu emócií. Neuveríte, ale aj to v tomto seriáli nájdete. Je to mix všetkého, v podstate sa v tom dá nájsť takmer hocaký žáner od drámy, hororu či komédie. Niektorým to síce sadnúť nemusí, ale stále je to kvalitná britská sci-fi práca, ktorá sa začala už dávno v roku 1963 a teraz pokračuje aj v súčasnosti.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Medzi fantasy seriálmi skutočne špička. Občasnou chybou je akurát to otravné vykecávanie sa, namiesto ktorého by som ja uvítal napríklad viac bojov. To ale nemení nič na fakte, že je to jeden z najlepších seriálov súčasnosti.

Dexter

Dexter (2006)

PRIEMERNÉ HODNOTENIE: 8,3/10. Jednotlivé série: 1. séria: Úplna pecka. Geniálny začiatok, geniálny príbeh. Dexter si vás jednoducho musí získať. 10/10; 2. séria: Trošku slabšie, ale stále veľmi dobre zahrané a vymyslené. 9/10; 3. séria: Oproti predchádzajúcim sériám pád dole. Pozerať sa to ale dá. 6/10; 4. séria: Návrat na vrchol. Nie som si istý, či to vlastne nie je lepšie ako úvodná séria. A ten mrazivý koniec to všetko zaklincoval... 10/10; 5. séria: Opäť sme trošku padli, ale to sa dá čakať, 4. sériu neprekoná už asi nič. 8/10; 6. séria: Podľa očakávania slabšie, niekedy som sa normálne nudil, ale skvelý koniec! 7/10; 7. séria: Pár nudných pasáží, ale predsa veľmi dobre zvládnuté. Koniec série tak trochu predvídateľný, keďže to k tomu smerovalo už od začiatku série, ale napriek tomu som veľmi spokojný! 8/10; 8. séria: Ja som rád, že to skončilo tak ako to skončilo a tých pár nelogických chybičiek krásy sa dá odpustiť. Linka s Vogel a Zachom bola ale vážne super, no trochu ma zamrzelo, že sa už nespomínal Bay Harbor Butcher, ani smrť LaGuerty. Každopádne, Dexter mi bude chýbať. 8,5/10