Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Akčný
  • Dokumentárny

Obľúbené filmy (10)

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Tento film si môžem pozrieť aj 10 krát a stále ma nenudí. Na tento film nemôže padnúť krivé slovíčko. Výborná výprava, krásna hudba. Forrest Gump bol všade a všetko videl, takže mal o čom rozprávať. Celý film je postavený na rozprávaní príbehu a naozaj to bol skvelý nápad. Pri filme neviete či skôr plakať alebo sa smiať ale rozhodne sa pri filme človek nenudí, a preto je tento film u mňa číslo 1.

Avatar

Avatar (2009)

Tak kto dostal takýto nápad musí byť génius. Úžasný Fantasy a Sci-Fi film. Množstvo nominácii na oscarov za kamery, výpravu, zvukové efekty atď. Ak sa však k tomu pridá 3D tak sa film mení na výkvet modernej filmovej tvorby.

Posledný samuraj

Posledný samuraj (2003)

Film odohrávajúci sa v krásnom prostredí s krásnymi zábermi a zvukovými efektmi, no obsadiť Toma Cruisa do úlohy samuraja sa mi veľmi nepáčilo, aspoň podľa môjho názoru. Avšak koniec bol veľmi dojímavý.

Harry Potter a Dary smrti - 2.

Harry Potter a Dary smrti - 2. (2011)

Osobne sa mi to páčilo ako aj ostatné časti Harryho Pottera. Sú tam výborne zvukové ale aj grafické efekty. Mám pár výhrad voči osvetleniu. Každá ďalšia časť Harryho Pottera bola čím ďalej tým temnejšia. Mám ešte jednu malú výhradu voči záveru, pretože dlhé roky sa čarodejnici snažili zničiť Voldemorta a keď ho nakoniec zničia tak sa nikto neraduje.