Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Reality-TV
  • Dokumentárny

Obľúbené seriály (10)

Myšlienky vraha

Myšlienky vraha (2005)

Taká klasika spomedzi všetkých tých krimi seriálov. Ale aj napriek ostatným ma tento zaujal asi najviac. Veľký like za herecké obsadenie, Thomas Gibson ako veliteľ týmu (neskôr však Shemar Moore) , Kirsten Vangsness ako krásna a neuveritelne dobrá analytička, Matthew Gray Gubler ako najväčší inteligent. Niekedy mi ale príde smutné keď si uvedomím že všetky prípady, ktoré tento seriál rieši a vyriešil sú, resp. môžu byť reálne aj vo svete. Neviem si predstaviť že by sa takýto sériový vrahovia a psychopati rôzných druhov pohybovali aj v mojom okolí. Ale aj napriek tejto mojej smutnej myšlienke nemením názor na kvalitu seriálu. U mňa bude vždy patriť k tým najobľúbenejším. :-)

M.A.S.H.

M.A.S.H. (1972)

Hawkeye, Radar, Frank a.k.a. Kuni ksicht :D, Trapper John, Štabajzna, Klinger, Henry Blake, Potter, Winchester, otec Mulcahy a BJ. ♥ Jeden z najlepších seriálov aké kedy bežali v tv. Milujem ho. Dôkazom je aj to že mám 12 dvd na stole zo všetkými epizodami, nechýba ani Dovidenia zbohom a amen, a samozrejme MASH 30th Anniversary Reunion. Prekvapením teda nebude ani to že mám Alana Aldu v obľúbených hercoch. :-* ♥

Ako som spoznal vašu mamu

Ako som spoznal vašu mamu (2005)

Už som videla veľa komediálnych seriálov, ale tento bol pre mňa asi ten najlepši, takmer na každej hláške som sa vedela dobre pobaviť a niekedy aj dobre z chuti zasmiať. Barneyho "wait for it", "awesome", "true story bro" a "suit up!" si musí obľúbiť každý. Veľmi dobrý nápad na seriál, to že otec rozpráva svojím deťom dlhý príbeh o tom ako spoznal ich mamu. (Naozaj veeelmi dlhý príbeh, predsa len už ide 8 séria a on ju stále nestretol. :D ) - Ted Mosby has the most amazing memory. :D :D Hodnotím piatimi hviezdičkami. :-) A mimochodom: Deti, poviem vám jeden neuveriteľný príbeh, je to príbeh o tom ako som sa stala závislá na tomto seriály.

Motel Bates

Motel Bates (2013)

Horory nemusím najmä také krváky alebo také ktoré ma naozaj dokážu vystrašiť. Psycho bol jedne z hororov ktoré môžem. Tento seriál mi učaroval. Po štyroch epizódach zatial 5hviezdičiek, uvidím ako sa vyvinie séria. Vera Farmiga je úžasna, najmä v hororoch a Freddie Highmore hrá postavu Normana neuveriteľne dobre.

Frasier

Frasier (1993)

Frasier nie je nič iné ako historický seriál a každý nový seriál čo víde má čo robiť aby sa mu vyrovnal. Síce má len 78% ale to nemení nič na tom že Kelsey Grammer žil postavou Frasiera 20 rokov, z toho 11 v tomto seriály. Dala som si tu námahu a pozrela som si všetkých 11 sérii do poslednej epizódy. Nenútený, spontánny a úprimný humor ktorému som prišla na chuť ja aj moja rodina. :) Je to hudbou pre moje uši keď počujem z vedľajšej izby ako sa moji rodičia na Frasierovi smejú. Tento seriál ako jediný v histórii bol takmer každý rok svojho vysielania nominovaný na cenu Emmy, ako aj sám Grammer a David Pierce. A musím spomenúť psíka Moosa alias Eddieho, pes-herec ktorý ma všade založenú vlastnú filmografiu, R.I.P. dožil sa krásnych 15 rokov. 5* a obľúbený seriál nesmie chýbať. :)