Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Krimi
  • Horor

Obľúbené seriály (9)

Impérium - Mafie v Atlantic City

Impérium - Mafie v Atlantic City (2010)

Nad tento skvely serial este vycnieva jeho premakane dobove spracovanie a niekolko silno zapametatelnych postav.Okrem ozaj vyborneho vykonu Pana Steve Buscemiho by som rad vyzdvihol: Agent Nelson Van Alden ,Richard Harrow !!!,Gyp Rosetti-Bobby Canavale sa ozaj prekonal,Manny Horvitz aka Munya-Will Forsythe si rolu isto vychutnaval,ci Ivo Nandi aka Joe Masseria,robia serial ozaj vynimocnym.4,5 * a nvm sa dockat 4 serie.

Zločin

Zločin (2011)

Tak som sa pustil po Broen do dalsieho podobneho serialu.. Tento ma vsak zaujal okamzite od prvej ,,dvojcasti,,.Viem,ze Forbydelsen je povodny serial,tu som sa vsak odhodlal na americku verziu a myslim,ze nemusim lutovat...Velmi fajn zatial...Este nehodnotim..Update: Po 1. a 2.serii veelka spokojnost,v celku realne zamotane,vyborne herecke vykony neopozeranych hercov,ma to atmosferu,neustali dazd mi tentoraz nevadil,tesim sa na dalsie serie.Konecne moj oblubeny zaner a zvladnuty na vybornu.Juhuu..3. seria...Killing posuvam na najvyssiu uroven serialoveho neba,Linden/Holder su skveli, vedlajsie postavy proste zaujimave,mozno v tretej serii trocha pritiahnute za vlasy,ale rozhodne zaradujem medzi moje TOP serialy.Update po dopozerani 3. serie!! : Naposledy som bol takyto upset,ked skoncila 1. seria Black Donnellys, ja som ten serial zboznoval a oni mi ho zrusili,kreteni...Ako mohli takto nechat serial v 3. serii a zrusit ho? Alebo aspon 13tu cast keby spravili? A co ten koniec? Preco? Vrah od veci, zaver komplet skopirovany z mojho najoblubenejsieho filmu.Aach..Seru na vas,du domu..FUCK AMC :D A tak som sa dopocul,ze bude dalsia seria a som happy.Not AMC a len 6 casti..Ale aj tak hura!

Treme

Treme (2010)

Velmi dlho som Treme odkladal,nieco ma absurdne odradzovalo,vedel som vsak,ze ked sa do toho pustim,nepustim :) Tak sa aj deje,po 1. serii okamzite siaham po 2hej,The Wire to sice nie je,i ked maju serialy vela spolocneho,ale aj tak je Treme silno navykova zalezitost,kde vsetko a vsetci maju svoje opodstatnenie,ma to spad a na postavach vam zalezi a velmi silna hudobna vlozka nerusi,ako som si myslel,ze bude..Zatial po 1. serii silne 4! Tak som tento skvost dopozeral v nemom uzase, sokovany predcasnym ukoncenim vo stvrtej serii, vobec som netusil,ze sledujem zaverecnu cast,po zisteni mi ostalo ,,porad,, smutno. Treme je jeden uzasny serial, ktory mi bude chybat ako uz dlho nic nechybalo a neviem si predstavit, co bude,az Treme nebude :) Esteze mam pred sebou The Corner,to ma trocha ukludnuje. Milujem Treme a dakujem zan Davidovi Simonovi,he is truly a genius. Thumbs up!!