Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi
  • Dokumentárny
  • Akčný

Obľúbené seriály (10)

Mestečko Twin Peaks

Mestečko Twin Peaks (1990)

Každý diel bol pre mňa sviatok, úplne som to hltala. Z Boba som mávala nočné desy. Parádne herecké výkony, atmosféra a Lynchovské žartíky. Druhá séria o trochu slabšia, ale stále si držala nadštandart. Film ma až tak nedostal, nebolo miesta pre lynchovské nekončiace variácie a zdanlivé nesúvislosti. A keď som už pri tom, znova sa musím zamyslieť, kto to vlastne zabil Lauru Palmerovú?

Profesionáli

Profesionáli (1977)

Klasika. Láska z detstva. Aj po rokoch to má stále šťavu, každý diel si drží úroveň. Nesmrteľná zvučka, zaujímavé zápletky, brilantné dialógy, výborný český dabing. Politicky nekorektný, nezaťažuje žiadnymi psychologickými omáčkami, čistý testosterón. Môžem pozerať zas a znova /a že mi to v TV bohato doprajú/. No a Bodie, to je dodnes pre mňa č. 1!

Veselá farma

Veselá farma (2007)

Chcela by som mať v detstve takéto večerníčky. Tie, čo som mala možnosť sledovať ja ako dieťa, boli riadnou skúškou psychohygieny. Počnúc Mackom Uškom, cez Indiánske rozprávky a končiac Zlatou bránou. Keď to človek dnes vidí, je rád, že to prežil bez psychickej ujmy.

Vláda

Vláda (2010)

Občas napínavejšie a zaujímavejšie ako severské krimi a tam je latka hodne vysoko. Veľmi dobre napísaný seriál, uveriteľné postavy aj dej, nenudí, netlačí na pílu, nemoralizuje, aj keď prostredie politiky k tomu zvádza. Vyrovnaný po celú sériu, nie je tu ani jeden slabší diel, postavy sú reálne, živé, vyvíjajú sa. Druhá séria za prvou vôbec nezaostáva, skôr naopak.

Časové pásmo bolo zmenené