Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenzie (21)

plagát

Equalizer (2014) 

Hmmm, Denzel Washington, kto by nechcel mať takéhoto človeka v teame na CS. Sám proti piatim, no problem. Proti desiatim? Ešte ľahšie :) Tento film aj napriek viacerým chybičkám, nulovému bodu prekvapenia ( kúpelňa, autobus ) je veľmi, veľmi zábavný, vynikajúci na sobotňajší večer. Sám sebe sa divím, aké hodnotenie mu dávam, ale inak to nejde :)

plagát

Popoluška (2015) 

Nádherné. O tomto filme by sa toho napísať veľmi veľa, ale nechcem márniť Váš čas. Utekajte a zahľaďte sa na tento filmový skvost :)

plagát

Divoké historky (2014) 

Nádherné, proste niečo úžasné. Na takéto filmy mám slabosť. Človek si len užíva každý jeden dúšok, každý jeden okamih, scénu, šialenstvo a ďalšie krásne a s tým spojené veci :)

plagát

Muži, čo čumia na kozy (2009) 

Ak niekto hľadá návod, ako so štyrmi skvelými hercami a jednou vynikajúcou pesničkou natočiť úplnú sračku, tak tu ho má ... Prajem príjemné sledovanie :)

plagát

Interstellar (2014) 

Nolan je proste inde. Úplne inde ako sa nachádzam ja ... Na jednej strane, neuveriteľne pôsobivé zábery a hudba. Na druhej nelogickosť, nedotiahnuté myšlienky a nakoniec sa Nolan zamotáva sám do seba. Ďalším mínusom tohto filmu je neustále vracanie sa na Zem, ktoré nič nevysvetľuje, len surovo podáva informácie (Michael umiera; syn, ktorý aj po toľkých rokoch počúva svojho otca, aby strážil kukuričné pole i keď jeho rodina vďaka tomu chcípa). Tak či tak, tento film vo Vás zanechá dojem, množstvo otázok ... So smútkom v srdci ale musím konštatovať, že je to jeden z najlepších filmov tohto roku čo je naozaj na zaplakanie.

plagát

Zatiaľ spolu, zatiaľ nažive (2010) 

Tento film nieje ničím zvláštny, nijako neprekvapí. Ale na druhej strane, výborne som sa zabavil, veľmi sympatická dvojica a skvelá akcia. Film ako stvorený na sobotňajší relax :)

plagát

50/50 (2011) 

"Nečekejte však dojemné drama, ale komedii" - to písal pravdepodobne niekto, kto tento film vôbec nevidel. Mne popravde skazil aj dojem z filmu, lebo som mať chuť na nejakú komédiu a tak som čakal a čakal a čakal, kedy z tohto filmu sa vyvrbí komédia ... Na druhý pokus, ako dráma, skvelý film!

plagát

L. A. - Utajené skutočnosti (1997) 

Vynikajúci herci, dokonalý scénar, film po ktorom by som mal byť ohromne očarený. Ale prečo nie som? Nech sa na to pozriem akokoľvek, tento film nepriniesol pre mňa nič nové, žiaden booom efekt, nečakané rozuzlenie .... preto 4 hviezdičky .... Ale Russell Crowe je excelentný!

plagát

Bournov odkaz (2012) 

"Bourne - značka, na ktorej by sa dalo dobre zarobiť ..." Asi niečo podobné si povedali tvorcovia tohto filmu, ktorých vidinou mohli byť len peniaze. Ešte, že som si od tohto filmu nič nesľuboval...