Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Obľúbení herci (10)

Hugh Jackman

Veľmi talentovaný herec, ktorý si ma získal pri filmoch "Dokonalý Trik" a "Fontána"

Leonardo DiCaprio

Číslo 3 vďaka talentu a vynikajúcim hereckým výkonom. (Najobľúbenejšie filmy s DiCapriom: Krvavý Diamant, Titanic, Inception, Pavučina Lží, Prekliaty Ostrov a samozrejme Chyť ma ak to dokážeš)

Robert Downey Jr.

Talentovaný herec, ktorého som si obľúbil v novom Sherlockovi Holmesovi, filme "Deadline", "Tropická Búrka" a samozrejme v "Iron Man 1-2"

Christian Bale

Herec, ktorého som prvý krát videl vo filme "Equilibrium" a potom až vo filmoch ako "Batman Begins", "Dark Knight", "The Prestige". Veľmi talentovaný a svoje role poväčšinou zvláda na výbornú.

Johnny Depp

Jeden z mojich top hercov hlavne kvôli úlohe Johna Dillingera vo filme "Verejný Nepriatelia" a samozrejme aj vďaka Jackovi Sparrowovi. Vynikajúci herec a v spojení s Timom Burtonom sa filmy v ktorých hrá, nedajú nemilovať.

Gerard Butler

Veľmi dobrý herec. Obľúbil som si ho hlavne pre filmy ako "300" a "Ctihodný Občan". Takisto zažiaril vo filme "RocknRolla".

Al Pacino

Pravdepodobne môj najobľúbenejší herec zo starej školy. Vynikajúci vo filmoch ako "Krstný Otec 1-2-3", "Donnie Brasco" a azda môj najobľúbenejší film "Scarface".

Keanu Reeves

Jednoznačne jeden mojich najobľúbenejších aj vďaka jeho pestrej minulosti. Vo filmoch ako "Matrix (prvý, Reloaded, Revolutions)", "Diablov Advokát" a "Constantine" zažiaril natoľko aby sa pridal na môj Top 10 rebríček.