Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Horor
  • Krimi

Obsahy (7)

The VelociPastor

The VelociPastor (2017)

Po tom, čo kňaz stratí svojich rodičov, odcestuje do Číny, kde získa záhadnú schopnosť, ktorá mu umožňuje zmeniť sa na dinosaura. Spočiatku ho táto nová moc desí, ale prostitútka ho presvedčí, aby ju použil na boj proti zločinu. A nindžom...

Otdať koncy

Otdať koncy (2013)

Príbeh o svojráznych obyvateľoch jednej malej odľahlej dedinky. Uveriac tomu, že onedlho nastúpi koniec sveta, každý z nich sa odhodláva urobiť to, na čo by sa nikdy pred tým neodvážil. Blížiaca sa apokalypsa ich núti zdvihnúť sa z ich obvyklých miest, no očakávaný koniec sveta nakoniec neprichádza. Milí čudáci sú nútení učiť sa nanovo milovať, bojovať a žiť.

Bilet na Vegas

Bilet na Vegas (2013)

Na Maxa a Lízu sa usmeje šťastie. Mladý pár sa stáva výhercom lotérie s výhrou päť miliónov dolárov. Problémom je, že peniaze môžu získať len na slávnostnej ceremónii v hlavnom meste hazardných hier, necudnosti a večnej zábavy - Las Vegas. Šťastlivci však nevedia, že o výhru majú záujem aj iní uchádzači. S príchodom do Ameriky sa dostávajú do centra pozornosti nebezpečného, no zároveň šarmantného zločinca Garika.

Kameň

Kameň (2012)

Keď známemu podnikateľovi unesú sedemročného syna, ešte netuší, aká životná skúška naňho čaká. Tajomný únosca nechce žiadne výkupné, ale len splnenie jednej požiadavky chlapcovho otca. V priebehu niekoľkých dní sa musí rozhodnúť, kto z nich dvoch zomrie: jeho syn, alebo on sám. Pri hľadaní motívu musia hrdinovia zájsť do vzdialenej minulosti, v ktorej sa cesty únoscu a podnikateľa rozdelili.
V hlavnej úlohe sa predstaví Serjgej Svetlakov, ktorý je známy predovšetkým z komediálnych rolí.

Tupoj žirnyj zajac

Tupoj žirnyj zajac (2007)

Film o vyhorených hercoch detského divadla v malom provinciálnom mestečku, ktorí dookola hrávajú tie isté predstavenia v zvieracích kostýmoch. Hlavný hrdina predstavuje žltého zajaca, ktorého daná rola vôbec neuspokojuje, a cíti sa nedocenený a bez perspektívy. Po čase sa v divadle objaví podnikateľ, ktorý je ochotný financovať predstavenie o upíroch pre dospelé publikum, v ktorom "žltý zajac" bude hrať hlavnú úlohu. Vo filme si zahral epizódnu rolu samého seba aj známy ruský režisér Nikita Michalkov.

Prach

Prach (2005)

Hlavným hrdinom filmu je mladý muž Ljoša, ktorý sa veľmi odlišuje od svojich vrstovníkov. Je neobratný, nikto ho nikdy nebral vážne a pre jeho pasivitu ho považujú za slaboduchého. Film zobrazuje osud nepotrebného človeka, zatracovaného svojim okolím, ktorého však zúfalstvo nakoniec dovedie k neočakávaným skutkom.

Něvozvraščeněc

Něvozvraščeněc (1991)

V období perestrojky sa do rúk televízneho reportéra, hlavného hrdinu filmu, dostáva informácia o plánovanom štátnom prevrate. Napriek strachu a značnému riziku začína vyšetrovanie na vlastnú päsť. Sám má za pritom za sebou pestrú minulosť; je to umiernený disident, ale aj donášač, ktorý prešiel zložitou cestou vzájomných vzťahov so štátnou mocou. Je rozčarovaný zo seba aj zo situácie v spoločnosti a snaží sa venovať len svojej profesionálnej činnosti. Keď sa do jeho rúk sa náhodou dostávajú pravé dokumenty potvrdzujúce prípravu štátneho prevratu sovietskymi generálmi, vyberá si napriek nebezpečenstvu cestu pravdy a nekompromisnosti.

Reklama