Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Horor
  • Sci-Fi

Obľúbené seriály (10)

Expanze

Expanze (2015)

Serial ma poriadne strmy uvod a postavy umieraju ako na beziacom pase. Napetie sa da krajat a nikto si nemoze byt isty ze sa dozije dalsej epizody. Aspon zo zaciatku. V tretej serii uz mam pocit ze tu existuju aj "nesmrtelne" postavy a nemam o ne strach ako v prvych epizodach kedy este smrt bola bezna. Milujem ten vizual, vesmirne lode bojujuce medzi sebou, akcia, intrigy, prepleteny pribeh, silne prepracovane postavy... az mi uz konecne nie je luto ze neexistuje serial na motivy Mass Effectu... taky serial uz nie je potrebny, uz je tu The Expanse.

The Wire - Špína Baltimoru

The Wire - Špína Baltimoru (2002)

The Wire nastavil trend na ktorom ine serialy, hlavne tie z produkcie HBO, stavaju dodnes a postupne posuvaju hranicu vyssie. The Wire ukazal ze aj surova a az dokumentarna realita moze byt divacky atraktivna. Serial boduje na prepracovanych postavach a pribehu, ktory sa preplieta cez vsetky serie kde vsetko so vsetkym suvisi. Hlavne postavy sa postupne obmienaju, niektore miznu a nove pribudaju. Ceresnickou na torte su kultove hlasky, a povestne "Shiiiiiiiiiiit".

Knick: Doktoři bez hranic

Knick: Doktoři bez hranic (2014)

To krasne brutalne vyobrazenie vtedajsich realii fungovania nemocnice na zaciatku dvadsiateho storocia ma uplne ocarilo.