Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Dobrodružný
  • Krimi

Obľúbené seriály (9)

Californication - Orgie v Kalifornii

Californication - Orgie v Kalifornii (2007)

David Duchovny sa hodí na úlohu Hanka Moodyho ako riť na šerbel. Pred tým som tohoto herca moc rád nemal a mal som ho zafixovaného len ako agenta z Akty X. Seriál hrá na dobrú strunu (nahé scény, život na vysokej nohe , rebelizmus, apod.) a tým si udržiava vysokú sledovanosť a oblúbenosť. Ja dúfam ,že im to vydrží ešte zopár rokov.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Po prvých troch dieloch som unesený a neviem sa dočkať toho ďalšieho.Na toto som dlho čakal.Historická tématika a fantasy to je to ,čo tu chýbalo a konečne prišlo.Práve fantasy seriálu dodalo tú potrebná voľnosť a obrovské možnosti.Herecké obsadenie nabité známimi tvárami je vynijajúce.HBO sa bachla po vrecku a stojí to naozaj zato. 10/10.

NCIS - Námorný vyšetrovací úrad

NCIS - Námorný vyšetrovací úrad (2003)

Kriminálne seriály moc nemusím no tento sa vydaril. Neni to len typická klasická kriminálna brečka.Skvelý humor medzi hercami ,ktorý je síce stále o tom istom ale nikdy neomrzí. Skvele postavené herecké úlohy počínajúc Gibsom končiac Palmerom v pitevni. Momentálne prebieha 8.séria . veľa ludí snáď poteľí, že bude aj deviata.

Teória veľkého tresku

Teória veľkého tresku (2007)

Sheldon--- asi práve ten ťahá seriál a robí ho tým čím je. Bez neho si seriál neviem predstaviť.Ja len čakám či sa seriál bude vyvíjať a dočkáme sa nejakých milníkov aj v Sheldonovom živote. Každopádne sa máme načo tešiť potvrdené sú dalšie tri série.

Walking Dead

Walking Dead (2010)

Som fanúšikom hororového zombie žánru ,preto hodnotím seriál veľmi kladne.Škoda že nás tvorcovia obdarili opäť len šiestimi časťami. Dobrou správou je že seriál vďaka úspechu plánuje aj časti ďaľšie napriek tomu že to plánované nebolo.

Sherlock

Sherlock (2010)

Vsadenie pribehu Serloka do sucastnosti celkom dobry tah. Konecne nieco co kriminalky trosku ozivi. Spravne vtipne. A ta hudba nema chybu.