Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Obsahy (4)

Teória spokojnosti

Teória spokojnosti (2014) (seriál)

Provokatívny dramatický seriál skúma ústredné problémy moderného manželského vzťahu. Jeho hlavnými hrdinami sú manželský pár Neil Truman (Matt Passmore, The Glades) a jeho manželka Grace (Stephanie Szostak, Diabol nosí Pradu), ktorí sa síce ľúbia, no vnútorne majú dojem, že ich zdanlivo ideálnemu vzťahu niečo chýba. Avšak čo robiť, keď už máte všetko, no všetko vám nestačí? Neil a Grace hľadajú odpoveď na túto otázku a toto hľadanie im otvorí celú škálu šokujúcich a nekonvenčných možností. Ich konanie však môže viesť k ich vzájomnému odcudzeniu, najmä potom, čo si Neil najme detektíva, aby zistil, kam sa v niektoré dni Grace vytráca...

Na cudzí účet

Na cudzí účet (2013)

Hlavnou postavou komédie Identity Thief je zlodejka Sanda (Melissa McCarthy), ktorá ukradne kreditnú kartu a s ňou aj identitu slušnému človeku (Jason Bateman) s bohužiaľ navlas rovnakým menom ako má ona: Sandy Bigelow Patterson. Sandy (Bateman) sa tak musí vydať na dlhú cestu do Denveru za Sandy (McCarthy), aby chytil skutočnú zlodejku. Počas svojej cesty zisťuje, že získať späť vlastné meno a identitu nie je také jednoduché.

Animal Practice

Animal Practice (2012) (seriál)

Komediálny seriál je príbehom Dr. Georgea Colemana, veterinára, ktorý miluje zvieratá a zvieratá milujú jeho. Nanešťastie, pri jednaní s ľuďmi má tento výstredný muž menšie problémy so svojím správaním. S radosťou totiž vždy hovori to, čo si myslí, a väčšine ľudí sa takáto úprimnosť nepáči. Jeho vedenie veterinárnej kliniky sa naviac dá charakterizovať ako značne chaotické.
Všetko sa zmení po príchode Georgeovej bývalej priateľky Dorothy Crane, dedičky kliniky, v ktorej George pracuje. Dorothy sa rozhodne rodinný podnik zreformovať a viesť oveľa zodpovednejšie. Georgeovi tak svitá na ťažké časy...

Joudové

Joudové (2012) (seriál)

Komediálny seriál z dielne MTV založený na populárnej britskej rovnomennej predlohe, ktorá sa vysielala v rokoch 2008-2010. Príbeh sleduje život štyroch kamarátov: Willa, Simona, Jaya a Neila, ktorí nepatria medzi najpopulárnejších, ale nie sú ani úplní "lúzri". Životné obdobie tínedžerov, ktorým práve prechádzajú, nie je vždy jednoduché a sprevádza ho množstvo komických i trápnych situácií, do ktorých sa štvorica zväčša dostáva iba kvôli vlastným prešľapom.

Reklama