Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Sci-Fi
  • Horor

Obsahy (3)

Pozdravy zo spermobanky

Pozdravy zo spermobanky (2013)

Muž (Vince Vaughn), ktorý v mladosti daroval veľké množstvo svojich spermií výmenou za peniaze, vo svojej štyridsiatke zistí, že sa stal nepriamo otcom viac než stovky detí. Mnohé z nich ho teraz túžia spoznať, on ich však nechce ani vidieť, inak by prišiel o svoju anonymitu. Podarí sa mu ostať v utajení, alebo bude jeho tajomstvo odhalené?

White Rabbit

White Rabbit (2013)

Šikanovaný stredoškolák začína mať predstavy o králikovi, ktorého zabil, keď bol ešte dieťa. Jeho sny sú čoraz intenzívnejšie, až sa menia na vízie, ktoré ho čoskoro dovedú do stavu, kde ho napokon donútia konať násilné činy.

11-11-11

11-11-11 (2011)

Po tragickej smrti manželky a dieťaťa sa známy americký autor Joseph Crone rozhodne cestovať zo Spojených štátov do Barcelony. Chce sa zmieriť so svojim odcudzeným bratom Samuelom a umierajúcim otcom Richardom. Avšak osud pre neho nachystal iné plány a v jeho živote sa začnú stávať čoraz podivnejšie udalosti, pri ktorých neustále vidí záblesky čísla 11. Zo zvedavosti sa stáva posadnutosť a Joseph si rýchlo uvedomí, že toto číslo nesie so sebou desivý význam nielen pre neho, ale pre všetkých. Izolovaný v cudzej krajine, len s podporou svojej sprievodkyne Sadie, čoskoro zistí, že 11/11/11 znamená viac než len dátum, je to VAROVANIE!

Reklama