Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Romantický

Obľúbené filmy (10)

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Skvostny film, nadherny pribeh, dojimavy zaver, vyborne herecke obsadenie, bravurne vykony vsetkych hercov, skvely soundtrack, zasluzene Oscary. Nepoznam nikoho, kto by tento snimok nemiloval.

Vykúpenie z väznice Shawshank

Vykúpenie z väznice Shawshank (1994)

Opytajte sa hocikoho ( aj napriklad mojich rodicov), akych je ich 5 najoblubenejsich filmov. Som si 100% ista, ze KAZDY ma vo svojej top pätke The Shawshank Redemption. Preco? Treba pozriet :)

Hriešny tanec

Hriešny tanec (1987)

K detstvu ma viazu spomienky na Modru lagunu, Janu Eyrovu a - Dirty Dancig! Netusim, kolko krat som mala tu cest zhladnut tento film, niekedy davno na video kazete, potom ho uz zacali davat aj s tym prisernym ceskym dabingom v telke, ked vysiel na DVD prilozeny k nejakym novinam, kupila som si ho pre istotu 2x, ak by s tym jednym nieco stalo. A doteraz ma cestne miesto u mna v pocitaci. Milujem Dirty Dancing kvoli atmosfere, skvelemu a nesmrtelnemu soundtracku, nadhernemu Patrickovi, krasnemu pribehu... A navzdy mu budem verna. Prvy z top 5 mojich filmov!

Chceš ma, chcem ťa

Chceš ma, chcem ťa (2009)

Milujem tento film, pozeravam ho stale dokola a nikdy ma nebude nudit. Gerard nikdy nevyzeral lepsie, beznadejne som sa donho zalubila a odvtedy je moj velky idol :) Katherine mu skvelo sekunduje, iskry lietaju a ja sa neskutocne bavim! Pre mna jedna z mojich kultoviek, nemozem si pomoct.

Rain Man

Rain Man (1988)

Dvaja PANI HERCI nam ukazali, ako sa to robi! Zasluzeny Oscar pre Hoffmana, urcite by som jedeho dopriala aj Cruisovi, v casoch svojej najvacsej slavy robil vynikajuce filmy. Vyborny soundtrack, hlavne Etta James pri scene, kedy Tom uci Dustina tancovat. Jedinou chybickou je vyber herecky v ulohe Tomovej snubenice, jej priserna anglictina a stale som mala pocit, ze z chladnicky vyskoci Topper Harley a usmazi si volske oko na jej bruchu :)