Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Krátkometrážny
  • Horor
  • Akčný
  • Hudobný
  • Dráma

Recenzie (22 948)

plagát

Arrowsmith (1931) 

Klasický románový Hollywood. John Ford síce točil pred tým a aj potom omnoho väčšie pecky, ako je tento film, rozhodne sa ale touto adaptáciou románu pred divákmi a kritikmi nezhodil. Najviac ma potešila krátka úloha Myrny Loy, ktorá svojím malým vystúpením v mojich očiach zatienila aj hlavnú predstaviteľku. Nejde o nič veľkolepého, triky mohli byť väčšie ( lepšie ), výprava bohatšia ( navzdory prekvapivej nominácii na Oscara ) a celkovo tu nič nemuselo byť preceňované.

plagát

Splatter Farm (1987) 

Ztkové horory, natočené amatérsky, majú dlhú tradíciu. Občas to vyjde ako ultraskvelá gore rezanica, ktorá obsahuje ten stále ťažko odhadnuteľný X-Factor, ktorý spôsobí, že aj keď dvaja robia to isté, nikdy to nie to isté. Presne ako v tomto prípade. Je to šokujúce, krvavé, nechutné, ale prirovnať to k iným dielam podobného razenia, rozpočtového kalibru, či filmového remesla ( viď napr. ZOMBIE BLOODBATH ), ide to mimo misu.

plagát

Blues Traveler - Canadian Rose (1997) (hudobný videoklip) 

Dve mladé hviezdičky Hollywoodu, vo videoklipe blues rockovej kapely. Dopadlo to priemerne, ale stále tvrdím, že sa dá pozerať na známe tváre v hudobných promo klipoch

plagát

Take That: Back for Good (1995) (hudobný videoklip) 

Na sklonku svojej kariéry prišli chlapci so svojím najikonickejším videoklipom a spravili z tanečkoch v daždi fenomén, ktorý sa tiahol stále ďalej a ďalej.

plagát

Take That: Never Forget (1995) (hudobný videoklip) 

Pre mňa osobne najdokonalejší song od Take That, pričom je škoda ( aj keď sa to vďaka textu vlastne hodilo zrejme najviac ), že ide len o retrospektívny videoklip, ktorých sú húfy, a to vždy pri nejakom určitom čase populárnej skupiny, či interpréta.

plagát

Elton John: Can You Feel the Love Tonight (1994) (hudobný videoklip) 

Rozhodne sa nenechajte zmiasť menami, ktoré by mali vystupovať vo videoklipe. Rick Astley, Gary Barlow, Robert Englund sú len podporné vokály v samotnom songu. Toľko ku faktom. Klip je komornou ukážkou zhodnou so songom, pre spektakulárny animovaný film.

plagát

Take That: Everything Changes (1994) (hudobný videoklip) 

Priznám sa, že tento video remake klipu od Kylie Minogue ,,Give Me Just a Little More Time´´ mám radšej. Aj keď je to vlastne všetko ako cez kopírku, drajv samotného songu ho posúva vyššie.

plagát

Take That: Babe (1993) (hudobný videoklip) 

Započúvať sa do songu a zároveň sledovať remeslo, ktoré sa vložilo do videoklipu, je skvelé. Take That na audiovizuálnom vrchole.

plagát

Take That: Could It Be Magic (1992) (hudobný videoklip) 

Zrejme jeden z TÝCH videoklipov, ktoré stvorili Take That. Tanečky, sexy pózy, netradičné prostredie ( automechanická dielňa je naozaj super nápad ).

plagát

Electric Angels - Rattlesnake Kisses (1990) (hudobný videoklip) 

Christina Applegate na vrchole TV slávy ( ŽENATÝ SO ZÁVÄZKAMI ) v dobre vyzerajúcom rockovom videoklipe, ktoré je síce hniezdom klišé, ale pôsobí rázne.