Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Krátkometrážny
  • Horor
  • Akčný
  • Hudobný
  • Dráma

Recenzie (22 878)

plagát

Bryan Adams featuring Melanie C: When You're Gone (1998) (hudobný videoklip) 

No kto by čakal vtedy takýto duet? Ale pravdupovediac bodol. Klip je krásnou ukážkou 90tkovej bojovnosti a ráznosti, kedy sa klipy stavali na celkom iných peripetiách, ako dnes.

plagát

Bryan Adams: Back to You (MTV Unplugged Version) (1997) (hudobný videoklip) 

No čo napísať o MTV Unplugged verzii Adamsovho songu. Asi to isté, čo k ostatným unplugged verziám skladbám iných interprétov. Je to unplugged na MTV. No bodeť.

plagát

Bryan Adams: Let's Make a Night to Remember (1996) (hudobný videoklip) 

Bryan sa videografiou k svojmu albumu 18 Til I Die, dostáva k sexy looku vo svojich videoklipoch a v tomto je to viditeľné dostatočne.

plagát

Bryan Adams: Do I Have to Say the Words? (1992) (hudobný videoklip) 

Režisér Anton Corbijn ( väčšinou Depeche Mode ), bol zrejme priaznivcom jednej ( dvoch ) farieb. Jeho videografia je plná videoklipov ČB, či ako v tomto prípade sépia. Čo je ale hlavné, pokúsil každému umelcovi vtlačiť svoj depešácky štýl.

plagát

Bryan Adams: Can't Stop This Thing We Started (1991) (hudobný videoklip) 

Zábavný videoklip, ktorý sa aj napriek chudobnosti vizuálnej, aj napriek tomu snaží byť plnohodnotný pre MTV, či iné hudobné stanice.

plagát

Mariah Carey & Boyz II Men: One Sweet Day (1995) (hudobný videoklip) 

Song ( vo svojej dobe rekordman v počte strávených týždňov na vrchole rebríčku Billboard Hot 100 ). Videoklip, je trošku osobnejší pohľad na nahrávanie piesne.

plagát

Mariah Carey: Dreamlover (1993) (hudobný videoklip) 

Mariah, ako si ju asi všetci najradšej pamätáme. Krásne dievča od vedľa ( kraťasy a flanelka v sexy kombinácii ), ktoré si pospevuje a teší sa životu.

plagát

Whitney Houston & Mariah Carey: When You Believe (1998) (hudobný videoklip) 

Film som očakával s napätím, bola to vtedy pre mňa jedna z najväčších blízko sa konajúcich premiér. Videoklip a samotný song tieto mantinely ešte rozšíril. Dopadlo to ako dopadlo. Mám však tento klip a song v láske, už len kvôli duetu dvoch veľkolepých stars rokov 90. rokov ( atmosféra medzi nimi musela vtedy trhať struny ).