Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Horor

Zaujímavosti k filmom (8)

Vojnoví psi

Vojnoví psi (2016)

Pri rozhovore v Miami na pláži v pozadí pri pohľade na Efraima Diveroliho (Jonah Hill) dvojica muž - žena odchádza. Pri opätovnej odpovedi Davida Packouza (Miles Teller) je tento pár na druhej strane a prichádza.

Banshee - Season 4

Banshee - Season 4 (2016) (séria)

Na fotkách, kde je mŕtva Rebecca Bowmannová, sa dá pozorovať, že jej oči vždy pozerajú iným smerom (hore, dole, vpravo).

Pelé: Zrodenie legendy

Pelé: Zrodenie legendy (2016)

Vo filme sa uvádza, že Pelé svoj prvý gól na MS 1958 dal v semifinále s Francúzskom. On však svoj prvý gól strelil už vo štvrťfinále proti Walesu.

Zlovestné ticho

Zlovestné ticho (2007)

V scéne, kde policajt príde k jazierku pred domom Mary Shaw, zasvieti baterkou do kamery, ktorá spraví odraz na hmle za ním. Zopakuje sa to dvakrát.

96 hodín: Zúčtovanie

96 hodín: Zúčtovanie (2014)

Keď Bryan Mills (Liam Neeson) uniká polícii a lezie do vodnej šachty pod autom, nedotýka sa auta a plazí sa po bruchu. O niečo neskôr však detektív Dotzler (Forest Whitaker) nachádza otlačky na nárazníku auta.

Údolie tieňov

Údolie tieňov (2002)

Keď americký vojak vietnamského pôvodu leží a kričí, dvaja vojaci ho idú odniesť do vrtuľníku. Joe Galloway (Barry Pepper) ho chytá za nohy, kde má vyhrnuté nohavice, a strháva mu spálenú kožu. O chvíľu neskôr, keď ho nesie do vrtuľníku, nohavice má stiahnuté až po členky.

Annabelle

Annabelle (2014)

Keď sa Mia (Annabelle Wallis) pichne na šijacom stroji, ide k umývadlu, ktoré má zátku neprislúchajúcu vtedajšej dobe. V tom čase sa vyrábali len normálne samostatné čierne zátky.

Reklama