Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Horor
  • Akčný

Recenzie (6)

plagát

Štvrtý druh (2009) 

Mňa to proste dostalo. Úžasný horor s mrazivou atmosférou prevádzaný rúškom tajomstva. Skutočné zábery Abbey Taylorovej a jej pacientov sú naozaj strašné a neuveriteľne desivé. Prestrihy počas príbehu sú efektné a mne prišli veľmi zaujímavé. Už je len na vás ako sa k filmu postavíte, či si od začiatku k filmu sadnete preto aby ste mu nič neverili a od prvej minúty ho zaradili k absolútnemu nezmyslu, alebo veríte že svet nieje taký aký na prvý pohľad vyzerá a predsa len sú veci ktoré asi nikdy nevysvetlíme. Ak ste druhý typ človeka, som presvedčený že po dopozeraní filmu prvé kľúčové slovo ktoré zadáte do Googlu bude UFO / Abbey Taylor

plagát

Americká kliatba (2005) 

Slabší priemerný horor.....ktorý si nedokázal pomôcť ani atmosférou skorých 90.rokov ani príbehom založeným na reálnych základoch. Herci boli často nepresvedčiví a efekty typicky americky tuctové. Málokoho už dnes nadchne neustále búchanie okien,dverí rinčanie skla či obrovské plamene v krbe. Film by odo mňa dostal 2* nebyť podareného záveru ktorý mi zachutil a film vytiahol na poslednú chvíľu z kanála.

plagát

Prichádza Satan! (1976) 

Mrazivá atmosféra ? Úžasný dokonca kultový horor? Po zhliadnutí komentárov a filmu som asi tri minúty pátral či som nevidel niečo iné pretože hodnotenie mi absolútne nesedí. Pre mňa najstrašnejšou scénou filmu bolo keď som po 20 minútach dostal tušenie že to bude takéto nemastné neslané až dokonca. A čuduj sa svetu : BOLO ! Nuda ! Nuda ! Nuda ! Jedna hviezdička za to že je to kultové aby som príliš neurazil, druhá za to že som si počas celého filmu myslel že herečka Billie Whitelaw je prezlečený chlap.

plagát

Ja, zloduch (2010) 

Celý animák je sprevádzaný kopou hlášok a výborného humoru na ktorom som sa ja slušne zabával. Rozuzlenie je každému jasné hneď ako uvidí tri smutné dievčatká zo sirotčinca ale kto čaká neskutočnú zápletku pri animovanej rozprávke? :) Rozhodne nadpriemerný animovaný film s hodne vtipnými postavičkami

plagát

Má ma rád, nemá ma rád (2010) 

Tak týchto 5* som dával s radosťou a nadšením ako asi ešte nikdy. Film má úžasnú pohodovú atmosféru rokov minulých spojenú s úžasným rozprávaním príbehu a veľmi sympatickými hlavnými aktérmi. Teraz hovorím hlavne o Madeline Carroll na ktorú sa fakt príjemne pozeralo. Hlavným plusom je ale ten pocit aký máte keď sa na film pozeráte. Proste teplo pri srdci skoro permanentný úsmev. A zdieľam názor človeka ktorý už komentoval. Tiež som si prial aby to neskončilo..........nikdy. A aby to nebol film.