Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Horor

Obľúbené filmy (10)

Lovci levov

Lovci levov (1996)

Jeden z mojich najobľúbenejších filmov. Krásne zábery, výborná hudba. Výborné herecké obsadenie. Jednoducho Ja nemám čo vytknúť...

Gladiátor

Gladiátor (2000)

Crowe je môj obľúbenec...nieje o čom: 5 hviezdičiek.

Jurský park

Jurský park (1993)

Tak tento film asi netreba nikomu bližšie predstavovať. Spielbergova dinosauria revolúcia! Na tomto dobrodružnom ťažení prehistorickým svetom som vyrastal. Po trikovej stránke (na tú dobu) úplne famózny, po hudobnej stránke (aj dnes) úplne grandiózny. Prílet na ostrov vrtuľníkom podfarbený Williamsovou hudbou ma vždy dostane. Scéna ako T-Rex prekonáva oplotenie svojho výbehu a prezerá si stojace autá nemá chybu. Dinosury podávajú dobré herecké výkony:) no a zo samotných hercov sa mi najviac páčil Jeff Goldblum, ale ani ostatný nie sú na zahodenie :). Pre mňa najlepší dobrodružný film. Nedá mi ešte raz nespomenúť filmovú hudbu, bez nej by tento film nebol tým čím je! PS: Odporúčam prečítať knihu!

Faunov labyrint

Faunov labyrint (2006)

Skutočne pekná rozprávka pre dospelých. Odporúčam pozerať v španielčine, žiadny dabing inak prídete o zamatový hlas rozprávača v úvode a Faunovo predstavenie sa dievčine je tiež v španielčine uchu lahodiace.