Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Akčný
  • Krimi

Obsahy (8)

Poslední tajemství Třetí říše

Poslední tajemství Třetí říše (2011) (seriál)

Dokumentárny seriál sa snaží sprostredkovať menej známe informácie o nacistickom Nemecku a o jeho najznámejších predstaviteľoch.

Sopka, která zastavila svět

Sopka, která zastavila svět (2010)

Film z produkcie National Geographic sa snaží vysvetliť príčiny a dôvody paralyzácie leteckej dopravy v Európe po výbuchu sopky Eyjafjöll, ktorá vybuchla na začiatku jari roka 2010 pod islandským ľadovcom Eyjafjallajökull.

Erin Brockovich: Vítězství spravedlnosti

Erin Brockovich: Vítězství spravedlnosti (2003) (seriál)

Seriál rozpráva pravdivé príbehy, ktorých stredobodom sú ľudia bojujúci proti veľkým firmám či inštitúciám štátnej moci. Ústrednými postavami sú ľudia, ktorí sa neboja zobrať veci do vlastných rúk.

Přeběhnout Saharu

Přeběhnout Saharu (2007)

Traja maratónski bežci sa rozhodnú prebehnúť cez Saharu. Čaká ich cesta dlhá 6920 kilometrov, vedúca cez šesť afrických štátov. Dokumentárny film sa snaží zachytiť najzaujímavejšie momenty tohto úžasného experimentu.

Zázrak na ledě

Zázrak na ledě (1981) (TV film)

Film nakrútený podľa skutočnej udalosti popisuje jedno z najväčších hokejových prekvapení všetkých čias, keď americký výber zložený len s hráčov univerzitných týmov získal na olympijských hrách v Lake Placid (1980) zlatú medailu.

Šport v roku 2011

Šport v roku 2011 (2011) (relácia)

Sumár významných športových udalostí v roku 2011.

Tatry, rok po...

Tatry, rok po... (2005)

19.11.2004 sa Tatrami prehnala víchrica, ktorá polámala a vyvrátila obrovské množstvo stromov. Ako to vyzeralo v Tatrách rok po katastrofe? Zničila les skutočne príroda alebo ho zničili až ľudia?

Príbeh jedného Platana

Príbeh jedného Platana (2006)

Skutočný príbeh takmer 100-ročného platana, ktorý musel ustúpiť developerským záujmom. Množstvo ochranárov sa spojilo a aspoň symbolicky ho zachránilo.

Reklama