Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi
  • Horor

Recenzie (132)

plagát

Ghost Rider (2007) 

Taková oddechovka k veceru..skoda jen ze se tu obcas zbytecne vykecava..ale ve vysledku je to takovy normalni akcni film s ponekud netradicni tematikou

plagát

Let číslo 93 (2006) 

Ja jsem se cely film nudil!!Hodinu a pul sledujete arabske teroristy jak planuji utok a to je tak vse,pouze nudne vykecavacky...kdyby to pokracovalo i po padu letadla jak pokracovalo vysetrovani atd bylo by to neco jineho ale takhle mam pocit ze tohle je prvni cast neceho ale ouha tohle je samostatny film..ŠKODA!!

plagát

Zohan: Krycie meno Kaderník (2008) 

Sandler si mé sympatie neziskal ani tu!!Pro me je to naprosto trapny styl humoru ktery vas opravdu rozesmeje z demence tohoto filmu..zkratka mne se druh teto zabavy nelibi

plagát

Walker, texaský ranger (1993) (seriál) 

No...nic podstatneho zde nemusim napsat snad jen ze Chuck si poda a zmlati vsechny zaporaky!!Takze tskova americka klasika ktera po case omrzi ale jak rikam na takove to zpestreni dne to neni zas tak spatne.

plagát

Desperado (1995) 

Videl jsem již dvacetkrát a zdaleka ne naposledy!!Skvely akcni film ktery neprestane bavit ani po 16 letech!! PS:Almeida tu zahral skveleho maniaka!!

plagát

Vtedy v Mexiku (2003) 

Takovy klasicky akcni film kde mrtvych je vice nez hercu a kde ti zli padaji jak hrusky ze stromu.Nic zasadniho necekejte,pouze se usadte u televize a uzijte si ty jatka!!

plagát

Doba ľadová (2002) 

Nehorazne zabavny filmeck!!Kdo miluje zviratka je to jasna volba!!

plagát

Doba ľadová 2 (2006) 

No,asi nejslabší díl celé série ale i tak je to jeste v celku zàbavné!!Na jednicku to ale nema..ucazoval jsem o dvou hvezdickach ale kdyz je tam ta roztomila vecerka a mamut Manny je to za tri hvezdicky :)

plagát

Doba ľadová 3 (2009) 

Doba Ledova se vraci potreti a mně se stale libi do konce si troufam rict ze je to nejlepsi dil teto trilogie!!Skvela zabava,tucet vtipnych scen ktere vas jistojiste rozesmejie,normalne bych dal 4 hvezdicky ale diky vybornemu 3D je to stoprocent!!!

plagát

Salt (2010) 

Tak tohle je mnohem lepsi nez nepovedeny Wanted!!Angelina jedne ze svych nejlepsich rolich podala opravdu dobry vykon skvele akcni sceny se sice dementnim scenarem ale pro fandy akcnich filmu je tohle jasna volba!!