Reklama

Reklama

Hrdinovia z prostredia „pod bodom mrazu" sa vracajú, aby zažili ďalšie neuveriteľné dobrodružstvá, tentoraz v ohromnom podzemnom svete dinosaurov. Je to farbistá krajina plná bujnej vegetácie, ktorá je ostrým protipólom mrazivého prostredia z prvých dvoch filmov. Je to krajina plná nebezpečenstiev, ohromných tvorov, rastlín pojedajúcich mamuty, zem plná tajomných miest. Večný smoliar, prehistorický veveričiak Scrat, má pred sebou osudové stretnutie s veveričkou Scratte. Mamuty Manny a Ellie očakávajú prvý prírastok do rodiny. Leňochod Sid sa zase dostane do problémov, keď si založí vlastnú rodinu s nájdenými dinosaurími vajíčkami. Šabľozubý tiger Diego rieši dilemu, či sa z neho v spoločnosti priateľov nestáva príliš veľký a mäkký dobrák. Navyše, keď sa objavia dinosaury, Manny prestáva byť „kráľom džungle". A napokon sa všetci zoznámia s jednookým lasičiakom Buckom, ktorý neúnavne loví dinosaury... (TV JOJ)

(viac)

Videá (5)

Trailer 2

Recenzie (846)

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Doba ľadová 3 je viac než skvelým pokračovaním série. Po dosť slabšom druhom dieli sa tvorcovia rozhodli poriadne oživiť sériu po všetkých stránkach. Táto snaha im vyšla mimoriadne. Nové pestré prostredie, skvelý Buck, roztomile zvieratká a aj použitie 3D zobrazenia v konečnom dôsledku vytvorili veľmi kvalitný animák, ktorý sa hodí v podstate pre všetky vekové kategórie. ()

3DD!3 

všetky recenzie používateľa

Pohodová rodinná zábava tentokrát s dinosaury, která si drží svou kvalitu. A díky Powellovi se opět dočkáme kvalitního hudebního podkresu. Třetí rozměr je sice prima, ale jakožto jedinec, který již na očích skla nosí nebyl nápad komponování 3D brýlí do filmů zase tak vítaný. Nos to odnášel celkem dost (dvoje brýle jsou na něj už příliš velká zabíračka), ale alespoň jsem poučen a příprava na promítání AVATARA probíhá podle plánu. Bod číslo 1: dát si kontaktní čočky, brýle nechat doma. ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Býva zvykom, že po úspechu pôvodného filmu nasledujú ďaľšie pokračovania. Celkom logický dôvod ako vydolovať ešte ďaľšie peniaze. Väčšinou to býva na úkor kvality. Čiastočne to platí aj u "Doby ľadovej". Tretí diel už nemá ten svižný feeling, ktorý som zažil pri jedničke. Z tohto výrazne cítiť naťahovanú komerciu. Príbeh je omnoho viacej výchovný, miestami hodne prevídateľný. Humor vyložene detský. Ale veď práve pre túto cieľovú skupinu divákov je určený tento titul, pre deti. *** ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„A zabil ťa?“ – „Bohužiaľ áno. Ale prežil som.“ Keď som bol na prvej DOBE ĽADOVEJ v kine, dobre som sa bavil (80%). Vtedy to ale bol iný príbeh. Mal city, o niečo mu išlo. Avšak už v dvojke (40%) to po peniazoch lační tvorcovia nasmerovali úplne iným smerom a z neobjavných, ale úprimných emócií sa stali patetické srandy, z pôvabných postáv karikatúry a humor stratil akúkoľvek úroveň. Už ani legendárny Scratt nebol taký pôvabný, ako v jednotke. Navyše do partie pribudli nové postavy, ktoré boli EŠTE nudnejšie, ako ústredné trio. Bohužiaľ, dinosauria trojka sa už absolútne dištancovala od akejkoľvek logiky (nebo hlboko pod zemou) a je rovnako (pod)priemerná, ako druhý diel. Len raz za 30 minút som sa fenomenálne bavil („rekonštrukcia brokolice“). Inak som iba rozpačito nadvihoval obočie. ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Nebýt výborné stíhací jízdy ke konci filmu, která mi okamžitě připomněla Star Wars jen těžko by se mé hodnocení přehouplo přes dvě hvězdy. Přece jen mi není 10 let a tak ty mrkací orgie malinkatých novorozeňat se u mě nesetkávají s valným pochopením. Lenochod Sid je také dost vyprázdněná figurka. Ve třetím díle přichází k oživení o postavu Bucka, který je rozený zabiják a takový pralesní James Bond křížený s Rambem. Jak jsem již zmínil jedná se o třetí díl série a tak jako i série Shreka začíná trpět i Doba ledová známým nešvarem a to nabalováním postav. Z minulého dílu přešly vačice, do dalšího dílu volně přejde malý mamut, jenž jak tipuju bude hlavním zdrojem problémů v Době ledové 4. ()

Galéria (91)

Zaujímavosti (13)

  • Náklady na výrobu a reklamu přesáhly 90 milionů amerických dolarů, což bylo v přepočtu zhruba 1,7 miliardy českých korun. (blackrain)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 196,6 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 886,7 mil. (NIRO)

Súvisiace novinky

Finále Plzeň 2016

Finále Plzeň 2016

08.04.2016

Letošní 29. ročník festivalu Finále Plzeň se uskuteční od 15. do 21. dubna 2016 v Plzni. Festival se poprvé koná od pátku do čtvrtka a jeho stěžejní programovou částí bude již tradičně soutěžní… (viac)

Reklama

Reklama