Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Dráma
  • Dobrodružný

Recenzie (8)

plagát

96 hodín: Odplata (2012) 

Ach jo, toto radsej Liam nemusel tocit.. Ak by ste cakali pokracovanie 96 hodin v povodnom style, cakate marne.. Liam nebol taky velky cavo ako minule, ta jeho zena tam bola iba na ostaru, pokojne ju mohol nechat Alabancom, skoda by jej nebolo.. Dcrea bola fajn v plavkach, inak nic moc. Ocakavam treti diel 96 hodin - Odplata odplaty.. alebo radsej nie..

plagát

Avengers: Pomstitelia (2012) 

Ked sa strenu superhrdinovia, nemoze to byt nic ine ako akcia, akcia, akcia, humor, latex Black Widow, Hulk cislo 3, Robin Hood, pirat, patriot a, samozrejem, pan Zeleznak.. Velmi fajno!

plagát

Hotel Transylvánia (2012) 

Prekvapivo sympaticky animak so strasidlami (este stale asi nevycerpany motiv), ktory pobavi celu rodinu.

plagát

Nezabudnuteľná cesta (2002) 

Sympaticka Mandy Moore, fajn soundtrack, pre mna zaujimavy dej a jeden z mala pozeratelnych romantickych filmov.

plagát

Hobit: Neočakávaná cesta (2012) 

Cakal som nieco podobne ako v Panovi prstenov, ale NIECO tomu chybalo. Mozno vypustit niektore pasaze (zbytocne dlhy uvod), nevykradat uspesnu trilogiu (ci zbytocne vopchatymi hercami, obrazmi alebo hudbou) a ine. Mam pocit, ze Andy Serkis bol ako Glum horsi ako predtym. Kto si precital knihu, bude si len lamat hlavu nad tym, preco tam niektore veci (mozno nasilu alebo pre dlhsiu stopaz) Peter Jackson vopchal (Saruman, Galadriel, atd.). Samozrejme nie je nad to namastit si vrecko peniazmi a rozdelit tenku knihu na tri 2,5 hodinove filmy (a dalsie minuty urcite pribudnu v specialnych, rozsirenych, reziserskych a neviem akych ediciach). Dr. Watson ako Bilbo fajn, Gandalf je sivy nielen menom a trpaslici.. Tam ani po 3 prezretiach neviem, ako vyzeraju ti "menej doleziti". Ocakavam, ze dalsie dva diely budu v podobnom duchu, ale nechajme sa prekvapkat.. (dufam, ze maju v zalohe aj iny motiv ako Misty mountain a nebudu z neho tazit v celej trilogii - raz ano, potom uz stacilo)