Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenzie (3)

plagát

Na vlásku (2010) 

Vynikajúca rozprávka s krásnou animáciou, sympatickými postavami, pútavým príbehom a... O.K, páčilo sa mi všetko. Hlavná hrdinka Rapunzel bola roztomilá aj ako dieťa, aj ako mladá žena, a jej čarovanie s vlasmi bolo úžasné:). Zlodej Flynn bol sympaťák ako sa patrí, a ten prerod v zodpovedného mladíka som mu uverila. Komická dvojica chameleón a kôň, ktorý sa správal ako pes, nemali chybu. Takého chameleóna by som brala aj ja:D. Dej je možno jednoduchý, ale vyšperkovaný skvelými a niekedy naozaj zábavnými scénami. O dojímavé chvíle tiež nie je núdza - za najlepšiu a najemotívnejšiu považujem scénu s lampiónmi šťastia na jazere. Je úžasná od začiatku, keď kráľ a kráľovná spomínajú na svoju stratenú dcéru. Na tisíce oranžovožltých žiarivých lampiónov vznášajúcich sa nad jazerom je dychberúci pohľad. Čakala som viac spevu, no piesní je tam tak akurát. Slovenský dabing sa vydaril, dokonca aj piesne majú hlavu a pätu. Fakt som si to užila!

plagát

Légia (2010) 

Paul Bettany je skrátka perfektný padlý anjel, len škoda, že nemá veľa šancí sa prejaviť v plnej kráse. Mnohými vychvaľované scény (babka, zmrzlinár) na mňa pôsobili trápne, ale to aj konanie niektorých postáv (napr. matka tínedžerky). Je to podivný film, ktorý ma po celú dobu štval presviedčaním diváka, že Boh je nepriateľ s krvavým vražedným plánom a poslal by na nás nechutných zombíkov, ktorí sa ani nemôžu dotknúť "zázračného" dieťaťa namiesto toho, aby využil armádu ozbrojených a schopných anjelov. Ale za Paula a za celkom zaujímavé zobrazenie anjelov dám aspoň 2 *.

plagát

Paranormal Activity (2007) 

Keď som počula rôzne názory od mojich kamarátok na tento... horor, celkom som sa tešila. Ale potom som si prečítala recenzie... Na základe nich som si film neplánovala vôbec pozrieť, ale po nejakej dobe sa ku mne dostal, tak som si ho z nudy zapla. A pri nude aj ostalo - dokonca som na chvíľu zaspala. Paranormal Activity sa tvári ako autentický záznam, ale od začiatku viete, že tomu tak nie je, čo atmosféru trochu kazí. Ďalšie veci, ktoré nefungujú, sú zábery počas dňa a "logické" uvažovanie postáv. Hlavní hrdinovia nie sú príliš sympatickí, ale ich výkony sú naozaj uveriteľné. Aspoň jedno plus a teda aj jedna hviezdička.