Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Dokumentárny
  • Krimi

Recenzie (34)

plagát

BANGER. (2022) odpad!

BANEROVÁ PIČOVINA NAFÚKNUTA Z INTERNETU :b

plagát

Život Adéle (2013) 

čistá špina, 5*. Ani neviem, čo k tomu viac dodať. Hlavnú zásluhu na tom má samozrejme hlavná hrdinka, ktorá je dokonalá ... Myslím fakt dokonalá! A to nielen kvôli tým ero/porno scénám. Francúzsko lesbický art, ako to tu niekto opisoval. Ja iba dodám že geniálny a setsakramentsky dobrý.

plagát

Divočina (2014) 

Nie je to zlý film. Vlastne je to celkom dobrý film. Ale v porovnaní s Into the Wild to vypadá ako totálna sračka. To je len dôkaz toho, že Into the Wild je film úplne inej ligy (top 5 naj filmov ligy :).

plagát

Sedem samurajov (1954) 

Pre mňa prekvapenie - výborný film, aj keď určite nie pre každého. Kurosawa to s kamerou fakt vedel. Dnes sa už takýmto spôsobom filmy netočia. Nemôžem dať menej ako 5*. Ako tu už niekto písal, zaslúžený kult.

plagát

Human Traffic (1999) 

Najviac legendary. Pre mladých huličov povinná jazda :)

plagát

Marťan (2015) 

hrozná pičovina ...

plagát

Stratené dievča (2014) 

Jak toto hodnotiť... Tak hudba na 100%, celé dobré, ale proste z pohľadu trestného práva by to takto jednoducho neskončilo ... Ani náhodou. Proste by sa všetko do podrobností muselo vyšetriť takže v reálnom živote by sa tá paní z toho len tak nevykecala. Takže z tohoto pohľadu sa s tým nemôžem stotožniť na sto percent a preto jedna hviezda dole.

plagát

Vražda v Orient exprese (1974) 

proste dobrý námet všecko by mohlo byť tip top, ale výsledok je strašná nuda.

plagát

Unesené (2013) 

Tomuto filmu by som vytkol iba to, že postavy sa často chovali nelogicky, a príbeh bol v zlomových momentoch vystavaný na nelogických základoch (proste "nasilu"). Inak veľmi dobre a pekne natočené.