Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenzie (11)

plagát

Drsné časy (2005) 

Za mňa najlepší film Davida Ayera.

plagát

Captain America: Občianska vojna (2016) 

WAU, žasnem. Ani raz som sa nechytil za hlavu s vedomím, to si robia srandu ?! Naozaj som sa nenudil a so záujmom sledoval marvelovku až do konca, čo je u mňa ozaj zázrak. Trilógiu Iron Mana mám moc rád, ďalšie tímovky moc nie. Ale toto sa ozaj dalo pozerať a s chuťou si to zopakujem. Možno práve absencia Thora a toho zeleného prispela k zážitku, nebolo to preplácané prázdnymi, rádoby vtipnými rečami a neprehľadnou CGI akciou. Inak všetko ostatné sedí ako riť na šerbel, postavy, uveriteľná zápletka ... o tom viacej v iných komentároch. Marvel je týmto filmom v mojich očiach na správnej ceste. Avšak, koľko im takýto seriózny tón vydrží ? :/

plagát

O kuratách a ľuďoch (2015) 

Úchyláreň v dobrom slova zmysle. Freaky čierno - mystifikačný humor á la Zelenka. Nie je to typ filmu, ktorý sadne každému, ale správne nastavených divákov zaručene rozhodí ale pobaví. Najdivnejší film za véééľmi dlhú dobu. Za mňa 85% a rozhodne si to rád pozriem znovu. Mads Mikkelsen je živel !

plagát

Purpurový vrch (2015) 

Úprimne, moc som nečakal, ale milo ma film prekvapil. Vyzdvihnem remeselnú výpravu, ktorá dodala s kostýmami zaujímavú a neokukanú atmošku. Herecké osadenstvo poteší a sexy krvavá Jessica Chastain sa mi zapáčila natoľko, až som jej začal fandiť a ľutovať, že som jedináčik. Škoda len slabšej zápletky, ktorá je na tak pekne urobený film naozaj podcenená. Dáky drsný zvrat, alebo otvorený koniec na záver by isto pridal hviezdičku naviac. Nie som fanúšik hororov, ale toto si pozriem rád a znova.

plagát

Pot a krv (2013) 

Tarantínovsko - Ritchieovský Michael Bay. Už dlho som sa v kine tak dobre nepobavil. Plus bolo asi aj to, že som nemal žiadne očakávania. Vedel som že idem na film s Markom Walhbergom a The Rockom a bude sa to točiť okolo fitka, pár silených hlášok ale inak priemer. Omyl ! Perfektná krimikomédia, ktorá určite pobaví aj pri desiatej projekcií.

plagát

Mládeži neprístupné (2013) 

Čakal som, že to bude viac nechutné. Ale aspoň dve-tri ,,epizódky´´ ma naozaj pobavili. Ostatok radšej vystrihnúť. A jedna * navyše za hercov, ktorí sa nebáli a išli si urobiť prču aj sami zo seba.

plagát

Vanishing Point (1971) 

Spolu s Bezstarostnou jazdou tvoria duo, kde je perfektne vystihnutá fascinácia jazdou, slobodou ale i útlakom 70. rokov. Film na ktorý sa nedá zabudnúť !

plagát

Team America: Svetový policajt (2004) 

Odvaz v pravom slova zmysle. Nápadité, výtvarne veľmi vydarené a neskutočne vulgárne. Ale to sa nám predsa páči ! Harry Gregson-Williams - veľká pochvala za hudbu.

plagát

Moon (2009) 

Podmanivé od prvej chvíle. Hlavne vďaka Samovi Rockwellovi, ktorý ma v tejto roli prekvapil. Skvele zahrané a hutná hudba to pekne zaobalila.

plagát

Dokonalý trik (2006) 

Podmanivý, mystický, geniálne temný = DOKONALÝ. Filmy od Christophera Nolana môžem vidieť stále znovu a znovu. V každom jednom vždy totiž nájdem niečo nové, na prvýkrát a aj piaty prehliadnuté. Dokonalý Trik je hodný najväčšieho ocenenia, aký od diváka môže film dostať - chuť vidieť ho znovu.