Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Krimi

Recenzie (15)

plagát

REC (2007) 

Nechápem vysoké hodnotenie tohto hororu. Postavy sa správajú hlúpo, nemá to žiadnu atmosféru, zľakol som jediný raz. Až na posledných pár minút to ani nie je horor. Veľmi nudná hodina a štvrť.

plagát

Povedz, kto ťa zabil (2007) (seriál) 

Veľmi zábavný seriál s krásne farebným vizuálom. Rovnako dobre ako komediálna funguje aj dramatická,fantasy a romantická zložka. Anna Friel je rozkošná, Chi McBride nemá chybu, Lee Pace to tiež nekazí, proste casting je na jednotku.

plagát

Avatar (2009) 

Presne ako napísala Vědma: "byla to překrásná pohádka."

plagát

Verejný nepriateľ č. 1: Epilóg (2008) 

Výrazne ucelenejšie a pôsobivejšie ako jednotka. Dokonca aj Cassel je ešte lepší, takže hviezda navyše oproti jednotke.

plagát

Verejný nepriateľ č. 1 (2008) 

Nebola tam jediná výrazná scéna, ktorá by aspoň trochu viac zaujala (možno až na tú samotku). Príliš skratkovité a nekonzistentné na môj vkus. Cassel výborný, ale na vyššie hodnotenie to proste nestačilo.

plagát

Oko dravca (2008) 

Priemer v každom ohľade. Neurazil ani nenadchol.

plagát

Jonathan Creek (1997) (seriál) 

Tento seriál som pozeral už pomerne dávno, ale pamätám si, že rozuzlenie každej záhady bolo prekvapujuce. Neobyčajný seriál, ktorý by si zaslúžil zopakovať. V tej záplave "c.s.i. like" seriálov by to bolo viac než príjemné osvieženie.

plagát

Bratstvo neohrozených (2001) (seriál) 

Lepší vojnový seriál alebo film by sa hľadal len ťažko, o triedu lepšie než toľkokrát spomínaný Ryan. Videl som zatiaľ polovicu seriálu, ale vzhľadom k celkovému hodnoteniu pochybujem, že by kvalita v druhej polovici výraznejšie kolísala. Damian Lewis je skvelý.

plagát

Magnólia (1999) 

No comment. Treba vidieť.