Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Dokumentárny
  • Animovaný
  • Akčný

Obsahy (3)

Rovnaký, rovnaký, ale iný

Rovnaký, rovnaký, ale iný (2009)

Nemecký študent Ben sa s kamarátmi ide zabaviť do Kambodže. Spoznáva sa tam so Sreyko. Zamiluje sa do nej a napriek zisteniu, že je v podstate prostitútka a HIV pozitívna, s ňou udržiava vzťah a snaží sa jej zo všetkých síl pomôcť. Film získal cenu Variety Piazza Grande na festivale v Locarne a je nakrútený podľa skutočnosti.

Machan

Machan (2008)

Srílančan Manoj sníva o tom, že sa dostane na západ - do civilizovanejšieho a lepšieho sveta. Na to však potrebuje povolenie, o ktoré sa márne uchádzal už niekoľkokrát, ako stovky ďalších. Vykúpenie príde v podobe oficiálneho pozvania na turnaj do Bavorska. Hádzaná - nikto zo Srí Lančanov netuší, čo to je, ale internet, horlivosť niekoľkých zainteresovaných a šťastie dovedú Národný hádzanársky tím Srí Lanky až na skutočné hádzanárske ihrisko. Príbeh je nakrútený podľa skutočnej udalosti.

Turistas

Turistas (2009)

Mladý manželský pár (Carla a Joel) cestuje autom na dovolenku. Po hádke o smerovaní ich vzťahu chce Carla vystúpiť. Joel ju necháva samotnú uprostred ničoho. Carla si najskôr myslí, že ju chce len kúsok vytrestať, ale keď sa mu ani nedovolá, vzdáva to a hľadá ubytovanie. Cestou stretne nórskeho turistu Ulrika, ktorý ju bude sprevádzať v prírodnej rezervácii Siete Tazas. Popri detailných záberoch prírody Carla poznáva tunajších ľudí a turistov a konfrontuje svoj svet s navonok novým a krajším svetom.

Reklama