Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Animovaný
  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Horor

Recenzie (8)

plagát

Anime je tady (2019) odpad!

Vola sa to Enter the Anime a začína to s Castlevaniou. Asi nepotrebuje ďalší komentár,.. Otravná preafektovana dramaturgička keď zadelila, že to, co je anime, zisti tak, že začne jest japonské jedlo - po 8 minúte som to vypol.

plagát

Kaguja-sama wa kokurasetai: Tensaitači no ren'ai zunósen (2019) (seriál) 

Veľmi podarené anime, hlavní protagonisti sú prirodzene neprirodzení a diváka vedia zaujať. Prvá séria bola strohejšia, druhá čoraz viac ukazovala ľudskú stránku, obe 5*. Teším sa na tretiu.

plagát

Warcraft: Prvý stret (2016) 

Tomuto filmu chýba hodina naviac. Dej filmu veľmi slabučký, charaktery postáv nevykreslené, potenciál nezachytený. Blizzard sa snažil byť dokonalý po vizuálnej stránke (pre mňa 4/5*), no tým príbehom to celé skazil. Snáď dvojka ponúkne viac do zákulisia sveta Warcraftu a pribudnú pútavé postavy elfov a trpaslíkov.

plagát

Dieťa 44 (2015) 

Takto zničiť knižnú predlohu.... Po prečítaní knihy (ktorá mimochodom bola skvelá) som očakával od filmu poriadnu pecku. Hlavne z dôvodu obsadenia. Nestalo sa, najlepšie časti knihy boli buď vynechané, alebo odfláknuté. Dokonca hlavná pointa knihy je úplne odstránená. Smutné, že môžem dať len dve hviezdy, ale viac si to nezaslúži. Už len kvôli knihe. Celý čas som si vravel "veď však možno vyvrcholenie a záver zachráni film". Nestalo sa.

plagát

Storočný starček, ktorý vyliezol z okna a zmizol (2013) 

Film, ktorý nie tak celkom splnil moje očakávanie. Pri toľkých pozitívnych komentároch som čakal niečo skutočne akčné, šialené a nezabudnuteľné. Avšak charaktery neboli poriadne vykreslené, dosť vláčny dej, moc vaty a až moc vykrádačiek Foresta Gumpa a Amelie z Montmartru.

plagát

Spongebob vo filme: Hubka na suchu (2015) 

Od filmu som dostal presne to, čo som očakával. Spongebob so svojou večne dobrou náladou, perfektné sucháče a celkom akčný priebeh. Bolo však cítiť, že zostava scenáru nie je rovnaká, ako v seriáli. Experiment s hlbšou dejovou líniou a 3D oceňujem. Časom sa uvidí, či bude pokračovať. Oddychovka, čo dodať.

plagát

Vesmírna pechota 3 (2008) 

Tento film je absolútna tragédia. Tie žvásty s bohom, ktoré nemali vôbec zmysel, to iba podškrtli. Herecké výkony takmer neznesiteľné. A to jednu hviezdičku dávam naozaj len zriedka.