Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Animovaný
  • Komédia
  • Rodinný
  • Dobrodružný
  • Dráma

Obsahy (6)

Arthurovy bezvadné Vánoce

Arthurovy bezvadné Vánoce (2000) (TV film)

Arthur s kamarátmi sa pripravujú na blížiace sa Vianoce. Naskytnú sa im ale problémy a sviatky dopadnú úplne inak, než si predstavovali. Arthur rozbije darček pre mamičku, Majka a Franci sa pohádajú a Bořka trápi, že jeho mama to s Vianocami trochu preháňa. Terezka navyše nedostane vytúžený darček. Aké by to však boli Vianoce a rozprávka, keby všetko dobre nedopadlo? Arthurov dobrý a nešikovný strýko mu dá jeho darček pre mamu, Terezka sa uspokojí s tým čo dostane, aj keď to nie je vec, ktorú si želá. Bořkova mama všetko pochopí a Majka s Franci sa skamarátia.

Bibi Blocksberg

Bibi Blocksberg (1994) (seriál)

Bibi a jej mamička sú čarodejnice. Bibi je neposedná čarodejnica, ale svojími kúzlami aj pomáha druhým. V meste žije namyslený a skúpy starosta, ktorému ide hlavne o neho a nie o obyvateľov mestečka.

Mrkáček Bill

Mrkáček Bill (1995) (seriál)

Dobrodružstvá neposedného koalu Mrkáčka a jeho kamarátov.

Môj priateľ Marsupilami

Môj priateľ Marsupilami (1993) (seriál)

Marsupilami je divné žlté zviera s dlhokánskym chvostom. So samicou má tri deti. Ich najväčšími nepriateľmi sú lovec a jaguár. Milujú pirane. V tejto sérii sa zoznámia s malým Leom a jeho rodinou. Marsupilami sa okamžite stane Leovým najlepším kamarátom. Spolu prežívajú rôzne dobrodružstvá.

Příhody Pižly Mžika

Příhody Pižly Mžika (2003) (seriál)

Príbeh sa odohráva v dvoch obdobiach. Dedo pižla rozpráva neposedným vnukom svoje príhody z detstva, z ktorých sa vždy poučia. Keď bol malý, žil so svojimi rodičmi a malou sestrou v Írsku. S kamarátmi Fernym a Donou a sestričkou Molly vymýšľajú všakovaké nezbedy.

Arthur

Arthur (1996) (seriál)

Hlavným hrdinom je osemročné prasiatko Arthur, ktoré so svojimi kamarátmi prežíva rozmanité dobrodružstvá. Všetky postavy sú zvieratká: mravčiari, opice, zajace, mačky, psy...

Reklama