Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obľúbené filmy (10)

Dokonalý trik

Dokonalý trik (2006)

Are you watching carefully?... Citujem tak často používanú vetu z tohto diela. Film, na ktorý potrebujete aspoň 2 zhliadnutia plné sústredenia (na druhý krát viete, na čo sa máte sústrediť :)). Tak som si to pozrel ja a na druhý krát vo mne zanechal skutočné neskonalé nadšenie - takto by mal vyzerať neodfláknutý film, ktorý vás upúta už od začiatku, celý čas vám bude balamutiť hlavu, aby ste nakoniec užasnutí zistili ako všetko do seba zapadá a vyrazí vám dych... Perfektný výber hercov a herečiek a ich výkony, myslím ani netreba komentovať. Jednoznačných 10/10 a pre mňa doživotný zážitok :)

Piráti z Karibiku: Prekliatie Čiernej perly

Piráti z Karibiku: Prekliatie Čiernej perly (2003)

Chvályhodný filmársky počin! Krásne exteriéry, dejová zápletka je pravá pirátska a k tomu famózny Depp, krásna Knightley, kováčsky tovariš Bloom a charizmatický Rush s podivnou posádkou. Humor je síce postavený na Deppovi, ale mne to absolútne nevadí, keďže to dokázal potiahnuť celý film. No prečo by som nedal 10/10 ? :) Och, a samozrejme geniálna hudba (!!!)

Počiatok

Počiatok (2010)

Slintám blahom :P 9,5/10 Keďže som všetko nepochopil :D

Ospalá diera

Ospalá diera (1999)

Tmavé a nehostinné prostredie, pokrivené a vyschlé stromy popod ktoré sa plíži hmla a z temnoty nezreteľne a predsa jasne zaznie erdžanie koňa. Vzápätí tam vrazí Depp a svojím podaním konstábla vám dokonale zmieša strach a humor do jednej skvele fungujúcej mašinky :) Pánečku, stále neviem čo za film som videl, ale tá atmosféra je vskutku výnimočná a zápletka je pravá hororová. A musím poklopkať, záverečná premena jazdca (Walken - ach jaj!) a krvavé scény tu boli urobené naozaj skvelo. :) 9,5/10