Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenzie (454)

plagát

Jen jednou (2021) 

Nezrozumitelna hlupost. Typicka spanielska kvalita.

plagát

Dekameron (2024) (seriál) 

Uvod dobry, vtipny a slubny. Postupne stale horsie az k neveritelnemu utrpeniu. A jedinu nehnusnu herecku (Lou Gala) nechali umriet niekolko dielov pred koncom. Asi uz v tom nechcela hrat.

plagát

Noc 12. (2022) 

Vsetko, co sa da cakat od francuzskej kinematografie. Primitivne dialogy. Hoci zamer popisat priebeh nevyrieseneho pripadu je zrejmy a pochopitelny, problem je prevedenie a scenar, ktori sa javi akoby nemal predlohu. Toto bolo v kinach? Preco? Koho toto napadlo?

plagát

Bridgertonovi - Série 3 (2024) (séria) 

Tentokrat v hlavnej roli obezita. Nebal by som sa odhadovat ze morbidna obezita. Nechutne idealizovana tak, ako to je teraz v mode. Neustale tam stebotala tie kydy o lasce, v kombinacii s pre obezne zeny typickou nesebadoverou zalozenou na vedomi vlastnej obezity. Ale nie aby sa prestala napchavat a zlepsila svoje zdravie. To nie. Neprekvapuje, ze nam neukazali ako sa laduje, ked uz ostatni dojedli. Ako jej z ust tecie tuk a v kutikoch ust jej ostavaju kusy jedla. Ukazovali nam ju az ked sa napchala, pekne ustrojenu a generovala neustale tie kecy o lasce. Asi to niekoho prekvapi, ale sralo ma to. Pozitivne ostali uz len ucesy kralevny.

plagát

Vstupenka do raja (2022) 

Prílíš umelé. Nespĺňa to ani priemer žánru. Clooney prehrával, Roberts....sa už do takýchto rolí nehodí. Ale urobili si peknú dovolenku. Ale čo ja s tým.

plagát

Tvrdá odplata (2024) 

Zle. Zda sa, ze si len splnila svoj sen - ako producentka sa umiestnila do role, ktora jej neprinalezi.

plagát

Sweet Tooth: Chlapec s parožím (2021) (seriál) 

Seriál nemá ujasnené, pre koho chce vlastne byť. Pre malé deti, alebo dospelých? Začal vážnejšie a skončil ako presladená rozprávka, ktorá sa snaží cediť emócie až do roztrhania vemena. Ku koncu vymenili charizmatického záporáka za nejakú postaršiu aziatku. A celým seriálom nás obťažuje Adeel Akhtar, herec s nesymaptickým úlisným ksichtom námedzného robotníka, ktorý tam robí akože lekára. Celý seriál trpí naťahovaním a nudí k smrti.

plagát

Godzilla Minus One (2023) 

Amaterske herectvo, vyjukane ksichty, problemy s udrzanim velkosti godzilly na ostrove na zaciatku a neskor v meste, fyzikalne problemy. Jedina herecka, ktora tam odviedla trocha herectva bola ta mlada japonka. Sralo a nudilo ma to cely cas. Nezabavne, nudne tak, ze sa da zaspat priamo pocas akcnej sceny. Vlastne je to na odpad, ale nejake CGI tam bolo tak na jednu hviezdu. Nezabudnite dat 4 hviezdy kazdy, komu sa to vlastne nepacilo, lebo na rotten tomatoes tomu dali 100%. A s davom treba predsa vzdy ist, ze.

plagát

Eric (2024) (seriál) 

Taky priemer. Ale do serialu je prilis agresivne inkorporovane gay porno a LGBTI ideologia. Z tohoto dovodu neodporucam.