Reklama

Reklama

Vstupenka do raja

  • Česko Vstupenka do ráje (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Keď vám dcéra, ktorá trávi prázdniny na Bali, oznámi, že sa tam zamilovala a bude sa vydávať, pravdepodobne skočíte na prvé lietadlo a poletíte jej to vyhovoriť. Presne to sa stalo Georgovi Clooneymu a Julii Roberts v úlohách šokovaných rodičov, ktorí sa rozhodnú zachrániť svoju dcéru Lily pred následkami letnej lásky. V tomto smere majú bohaté vlastné skúsenosti. Pred devätnástimi rokmi sa po podobnom vzplanutí vzali, pred štrnástimi rokmi pochopili, že to nebol dobrý nápad a tak ukončili krátke dobrodružné spolunažívanie rozvodom. Odvtedy sa snažia jeden druhému vyhýbať, ako sa len dá. Vedia, že každé ich stretnutie skončí hlasnou hádkou. Teraz však vyhlásili dočasné prímerie, aby vyslobodili svoju dcéru „z pazúrov“ chytrého, pekného a podnikavého domorodca, ktorý sa živí pestovaním a predajom morských rias. V príprave rafinovaných pascí, ktoré majú ich dcére zložiť ružové okuliare, sú síce veľmi dobrí, žiadna z nich však neklapne tak, ako naplánovali. Čo je však horšie, kulisy morského raja začínajú prebúdzať spomienky na krajšiu časť ich spoločnej minulosti. A aj keď sa bránia zubami nechtami, nebezpečenstvo, že do toho znova spadnú, doslova visí vo vzduchu. Táto záchranná operácia sa skrátka vyvíja úplne nečakane. (CinemArt SK)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (151)

Padme_Anakin 

všetky recenzie používateľa

Dcera po úspěšném dokončení školy odlétá s kamarádkou na poslední prázdniny na Bali, netrvá to dlouho a dá vědět rodičům, že se zamilovala a bude se vdávat.. V tom okamžiku se bývalí manželé shodnou na jedné jediné věci - překazit sňatek.. Jedná se o celkem pohodovou, místy i vtipnou romantickou komedii a tak v rámci žánru hodnotím shovívavě.. Ono se na to příjemně kouká, exteriéry jsou krásné a herecký ansámbl sympatický.. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Občas som nevedel potlačiť nostalgickú vlnu. Povedzme si úprimne, veď dve z najväčších hereckých hviezd 90. rokov opäť spolu, podpichujúc jeden druhého skvelými nahláškovanými slovnými perlami, koho neobleje vlna tej starej rom-com spred 30tich rokov. Ale predsa je cítiť teplo dnešného kabátu, nieje to tým že by sa snímok snažil dodržať najnovšie filmové trendy, práve naopak, v tomto sa na prekvapenie drží na uzde. Ide tu skôr o to, že je zdržanlivý v trendoch, ktoré tu boli pred tromi a viac dekádami. Ak to mal byť trhák pre tých skôr narodených, malo sa v tomto pritlačiť poriadne na pílu. ()

Reklama

Pitam 

všetky recenzie používateľa

Docela povedená jednohubka se skvěle fungující vzájemnou chemií ústřední dvojicí Roberts + Clooney. Oba jsou tu uvěřitelní, civilní a oba s přibývajícím věkem doslova kvetou do krásy (Julia) a šarmu (George). Je fajn se zase jednou po letech dočkat z továrny zvané Hollywood lehce plynoucí romantické komedie bez vulgárního humoru a pro americké filmy tak obvyklého patosu. Doporučují 4 z 5 romantických duší :-) A pokud taky milujete cestování a nikdy jste nebyli na Bali, pak to můžete brát prostě jako takovou velmi vtipnou "Cestománii" :-) ()

dopitak 

všetky recenzie používateľa

Víte co, sladkobolná hovadina odehrávající se v Asii, s Julií Roberts v hlavní roli, s novým dabingem a jmény jako Lucie Kušnírová (to je otřesně otravnej hlas). Asi těžko lze sestavit odpudivější kombinaci. Jenomže tam je Clooney a prý bohužel POSLEDNÍ DABINGOVÁ ROLE JANA KANYZY. A jeho George je skvělý! Pusťte si to, kašlete na děj, soustřeďte se jenom na to, co a jak říká postava Liliina otce. Ten chlap je možná v důchodu, maluje, už nechce hrát a mít s tímhle byznysem nic společného, ale způsob jakým namluvil jednašedesátiletou hollywoodskou ikonu, nám bude zatraceně chybět. Pevné zdraví a nejmíň 30 let ještě, pane Kanyzo! ()

radaza 

všetky recenzie používateľa

Tenhle film je pouze hranou reklamou na Bali.  Julie Roberts pro mě s věkem ztratila kouzlo, mám pocit, že se do jejího herectví více promítá její já a to není příliš přitažlivé. George Clooney vždy do svých rolí promítal své já a to přineslo filmu třetí hvězdičku. Jinak příběh by potřeboval ukončení po 10 letech, kterak uštvaná dceruška s 5 dětmi reviduje své sny. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (2)

  • Přestože se děj filmu odehrává na Bali v Indonésii, byl natočen v australském Queenslandu. (honzikk)
  • Během závěrečných titulků běží nepovedené scény. (griph)

Súvisiace novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (viac)

George Clooney není na prodej

George Clooney není na prodej

04.12.2021

Hollywoodské hvězdy často více než na filmech vydělávají v reklamě - kolikrát jste v poslední době viděli George Clooneyho ve filmu a kolikrát jen pít Nespresso? Jedna firma ale zjistila, že slavnou… (viac)

Reklama

Reklama