Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný
  • Komédia

Recenzie (60)

plagát

Sósó no Frieren (2023) (seriál) 

Pre mňa najlepšie anime posledných rokov. S prehľadom. Také krásne rozprávanie som dlho nezažil, najlepšie spracované flashbacky aké som videl, pri väčšine epizód tiekli slzy. Jeden z mála seriálov ktorý by som chcel zabudnúť, len preto, aby som si ho mohol pozrieť znova po prvýkrát. 100%. Nemalo to jedinú chybu.

plagát

Halo - Cíl (2024) (epizóda) 

SKVELÁ časť. Brutálna akcia, žiadne zbytočnosti, depresívne. Svet ide proste do sračiek a je jedno ako sa snažia proste nevedia tomu zabrániť. ... 90% .. Užil som si každú minútu.

plagát

Halo - Visegrad (2024) (epizóda) 

Osobne sa mi páčila táto časť. Nebola tu defacto žiadna akcia ale ukázali smerovanie postáv a ten cliffhanger na konci. UFF .. štvrtá časť bude mäso.

plagát

Marvels (2023) 

Jediné zaujímavé boli dve bojové scény .. na začiatku a na konci. Inak hrozné efekty, hrozný záporák, hrozné herecké výkony, hrozne nudný príbeh, hrozná potitulková scéna. Marvel Cinematic Universe umiera a toto je len ďalší klinec do rakvy. 20%

plagát

Monarch: Odkaz monster - Popření logiky (2024) (epizóda) 

Keby to bolo odzačiatku takéto dobré tak je to skvelý seriál. Táto posledná časť bola fakt skvelá 80%. Ale ako celok je to podpriemer 40%.

plagát

Monarch: Odkaz monster - Pokrevní linie (2023) (epizóda) 

wau. Epizóda v ktorej sa konečne aspoň niečo dialo. A až som sa potešil, keď konečne zabili najprotivnejšiu postavu v celom seriály, len aby mi potom ukázali, že to asi prežije. Stále meh ale trošku lepšie meh. 50%

plagát

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně (2023) 

Pozriem si ešte Directors cut ak sa bude dať a potom upravím hodnotenie. Ale inak dosť bieda. Tešil som sa nato a bolo to strašne slabé. Postavy nemajú hĺbku, človek nepozná ich zámery, že prečo robia čo robia. Herecké výkony sú také priemerné, niektoré efekty fakt slabé, akcia je v poho ale sama akcia to nezachráni. 40%.